امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【109】

(15-04-2014، 13:08)ღSnow Princess نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid=1786594 dateline=1397556264][quote pid=1786575 dateline=1397556010]گفتــم کـهـ کــم تر یـآد کنـــی ازم..!Angel

حالا شاید نشدی...سورپرایز میشی دیگـهـ..|:

دوستانـ یه سوالـ...: تـآ حالا عربــی چه نمره هایی کسب کرده اید..؟!
[/quote]
[/quote]
من بچه بودم نمره های عربیم بدین ترتیب بود:
بالاترین آن:10
متوسط آن:5
کمترین آن:1
|:
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【109】 29
 سپاس شده توسط "K!nd~G!Яl"
آگهی
فاطی منم یه بار امادگی دفاعیمو 0 گرفته بودم *^_^*
 سپاس شده توسط "K!nd~G!Яl" ، pink lady ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(15-04-2014، 13:10)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 13:06)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیـر تو سـوم هستـی ؟ |:

یـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــپ ولی باید اول باشم |: از همه همکلاسیام بزرگترم |:

جهـشـی خـونـدی ؟
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(15-04-2014، 13:08)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 13:00)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 12:59)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 12:48)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم خوش فردا نمیرم مدرسع تعطیل مدرسمون (:
من امروز یه چیزی خوردم که تا یک شنبه تعطیلم |:
رو میز معلم سوزن گذاشتم (:
3 تا (:
لامصب اومد بشینه همش خوابید |:
وقتی فهمید گفت کدوم بی شعور بی فرهنگ بی شخصیتی این کارو کردع ؟
کل کلاس از جلو تا عقب منو نگاه کردن |||||||||||:
ضایع شد |:
منو برد پیش مدیر مدرسه ( خانم عربها ) |:
عربها گفت تو هنوز ادم نشدی ؟ -_-
گفتم من اینجا هیچ ادمی نمیبینم که بخوام ادم باشم /:
گفت وقتی به والدینت زنگ زدم و بردنت تا یک شنبه اوردن ادم میبینی |:
گفتم زهی خیال باطل |:
گوشمو گرفت پیچید >_<
همین |:
خوب کردی افرین بهت (:
مرسی ^_^

خواهش^_^
من دوم راهنمایی کع بودم با دوستام این کارو کردم خیلی حال داد(:
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【109】 29

سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، "K!nd~G!Яl" ، † αƖιєη †
مــن کلــن یا 13_12/5-11

رو اینا میچرخـهـ...!

مـدرسه مـآ میخواد ببره اردوگاهِ شهید باهنـر(نیاوران) ففوقش 30دقیقـهـ تو راهیمـآ میخواد 25 بگیره-__-

نمیدونــم چجوری میره پایین از گلوشون!
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، pink lady
(15-04-2014، 13:08)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 13:05)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سيلامي دوبارهSleepy

موضوع چي بيد؟
سلام خانومی.

موضوع راجب نمره عربیه |:

اه حالم بهم ميخوره امروزعربي داشتم نرفتممBig Grin

نمرمم11بودتوكارنامهBig Grin
خـــدایا پرسشی دارم .....
رها کن آســمان ها رآ، بیــآ اینجا قضاوت کن
بـــــبیـــنم در زمین یک مرد پیدا میکنی یا نـــــه؟
تو هم مثل همه امروز و فردآ میکنی یا نــــه؟
بندگـــآنت را از ننگ آدم بودن و بیهوده فرسودن
مٌبـــَرآ میکنی یا نـــــه؟
بـــــــرآی آخــــــرین پرســــش .....
قیـــــآمت را بـــــگو، مردآنـــــــه، برپا میــــــکنی یا نـــــه؟؟
هعهیعهیعهیعهیعهیعهیعیهعیهعیهیعهیعهیعیهعی |||:
 سپاس شده توسط "K!nd~G!Яl" ، خانومي
(15-04-2014، 13:11)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 13:10)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 13:06)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیـر تو سـوم هستـی ؟ |:

یـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــپ ولی باید اول باشم |: از همه همکلاسیام بزرگترم |:

جهـشـی خـونـدی ؟

میگه بزرگتره ک**ل ینی عقب موندهBig Grin

امیـر تو سـوم هستـی ؟ |:

سوم راهنمایی؟
متولد78؟
[/quote]

نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوپ
77 |:
هــــعــــی -_-
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: