امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【109】

(15-04-2014، 17:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـام ستی .. [!!]

ایسان با من سلام کرد؟!
ارع بلع سلام کرد !!!

ایسان ^_^

بیژووور>_<

یه چیزی میدونستی؟
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【109】 68

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Ƒαкє ѕмιƖє ، آیسان: من کون میدم بدون پول
آگهی
(15-04-2014، 17:09)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این آواتارم رو دوس دارم -_-

جمیعت اونایی که سلام کردن سلام |:

ۀای دارلینگ Angel

(15-04-2014، 17:09)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 17:08)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 17:05)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (:

سلام روابط عمومی فلش هستم شما اسمتون ؟

(15-04-2014، 17:06)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.
محسن بیست دقیقه پیشم سلام کردی رفتی:cool:
نتم پوکید|:

چه خبر؟

ها بوگو پس خبری نی یکی گیر داده به ایسان 

نقل قول:
اینجانب امیرحسین میباشم
خوبه چندسالته 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(15-04-2014، 17:11)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گـفـتـم گـفـتم گـفـتـم!!

|: یا بسم الله ..

(15-04-2014، 17:11)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چی عخشت هستم؟Rolleyes

آرع عزیزم ^_^ [!!]
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【109】 68
 سپاس شده توسط pink lady ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(15-04-2014، 17:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 17:06)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیو میگۀ؟
bathtime

خُ گفتم اگه یکی میبود |: [!!]

فعلن کسی نی -_- [!!]

تنهـام .. کسی روم غیرتی نمیشه -_- [!!] ): ..

بعضی وقتا .. دلم میگیره |: از اینکه کسی نی پُشتم ..

چرا اونی که دوسم داره نمیاد بهم بگه خو ): ؟! ..
▬▬▬▬▬▬
نقل قول: یعنی با پول حله؟‎Big Grin

بی ادب .. [!!] اینم از مُدیر .. دیگه از کاربرا چی میشه توقع داشت !؟ ..

نقل قول: گـفـتـی کـوتـاه بـیـام وگـرنـه بـه چـیـز میـدادمـش!||:

هـع آره^_^

تُ که عشقمی جیگرم ^_^ [!!]

هیمم (:
حرف خودت بود‎@_@‎
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(15-04-2014، 17:11)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تعداد سلام ها بالا رفت گیج شدم|:

هرکی سلام کرد .

سلام|:

ایش -_-

آخه تو چرا انقدر شانس داری میخوای نویسنده بشی؟؟ |:

الان واقعا دوس دارم خفت کنم -_- (جدی نگیریا |: )
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(15-04-2014، 17:11)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گـفـتـم گـفـتم گـفـتـم!!

چی گفتی؟
گفتی ستاره رو دوس داری!!؟

(15-04-2014، 17:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گـفـتـم گـفـتم گـفـتـم!!

|: یا بسم الله ..

(15-04-2014، 17:11)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چی عخشت هستم؟Rolleyes

آرع عزیزم ^_^ [!!]

میدونستم میدونستم^_^
^__^

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
ماکان دوست قدیمیه من:Laie_23:
Channel
 سپاس شده توسط pink lady ، M.K.N
نقل قول: ها بوگو پس خبری نی یکی گیر داده به ایسان
بلی میشناسمش|:

منم باهاش درگیر شدم|:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ×ThundeRBolT×
(15-04-2014، 17:12)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 17:09)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این آواتارم رو دوس دارم -_-

جمیعت اونایی که سلام کردن سلام |:

ۀای دارلینگ Angel

(15-04-2014، 17:09)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 17:08)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 17:05)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (:

سلام روابط عمومی فلش هستم شما اسمتون ؟

(15-04-2014، 17:06)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.
محسن بیست دقیقه پیشم سلام کردی رفتی:cool:
نتم پوکید|:

چه خبر؟

ها بوگو پس خبری نی یکی گیر داده به ایسان 

نقل قول:
اینجانب امیرحسین میباشم
خوبه چندسالته :23 ساله از شهر تهران
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(15-04-2014، 17:14)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان دوست قدیمیه من:Laie_23:

بلع بلع (:
^__^

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، M.K.N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان