(15-04-2014، 19:04)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2014، 19:01)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بـریـد همتون گمشیـد بـاو |: [!]
حرف خودشونو میزنن آخرش میگن .. نع نع نع من منظورم این نبـود ..
فـاطی وللش .. منکه عادت دارم میـدونم .. اینـا عادتشونه .. [!!]
این حرفارو واس جلب توجـه میزنن [!!]
منم منظـوری ندارم .. نریزید رو سـرم .. فاطی جونم بیـا پ.خ کارت دارم عشقم ^_^ [!!]
بـآو ایسی تـو کـ, در جریـآن نبـودی !!!!
فـآطمــــــــــــــــــهههههههههههه تـورو خـدآ زود قضاوت نکن ..):
(15-04-2014، 19:01)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2014، 19:00)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2014، 18:56)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2014، 18:54)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خخخخخ ترکـونـدی بـآآآآآو =)
هــمه میگن ((:
میخواستم اب جو ببرم برا اینکه بچه ها بیجنبن نمیبرم |:
اوندفه بردم یکی اونو سر کشید همه رو خرد |:
کل اردو خوابیده بود ((:
بـچه به شــّری ـتو نـدیدم =|
خـدآ بخیـر بگذرونـ, ..=|
والاع |:
یه فردا رو کلیه یه گرامی تحمل کنه .. |:
=|
خانومـت امروز آن نشـد =|
بگـو بیـآد دیـ, =|