امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【109】

(15-04-2014، 19:06)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 19:03)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدید چن وخ نبودم همتون فراموش کردید منوcry girl
بایcry girl

رژی -__- نرو cry girl
نورنوریcry girl
ت تنها کسی هستی ک منو یادش نرفتعcry girl
قدرتو ندونستمcry girl
ببخشیدcry girl
آگهی
(15-04-2014، 19:04)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 19:01)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـریـد همتون گمشیـد بـاو |: [!]

حرف خودشونو میزنن آخرش میگن .. نع نع نع من منظورم این نبـود ..

فـاطی وللش .. منکه عادت دارم میـدونم .. اینـا عادتشونه .. [!!]

این حرفارو واس جلب توجـه میزنن [!!]

منم منظـوری ندارم .. نریزید رو سـرم .. فاطی جونم بیـا پ.خ کارت دارم عشقم ^_^ [!!]

بـآو ایسی تـو کـ, در جریـآن نبـودی !!!!Sleepy

فـآطمــــــــــــــــــهههههههههههه تـورو خـدآ زود قضاوت نکن ..):

(15-04-2014، 19:01)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 19:00)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 18:56)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 18:54)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخ ترکـونـدی بـآآآآآو =)

هــمه میگن ((:
میخواستم اب جو ببرم برا اینکه بچه ها بیجنبن نمیبرم |:
اوندفه بردم یکی اونو سر کشید همه رو خرد |:
کل اردو خوابیده بود ((:

بـچه به شــّری ـتو نـدیدم =|

خـدآ بخیـر بگذرونـ, ..=|

والاع |:
یه فردا رو کلیه یه گرامی تحمل کنه .. |:

=|

خانومـت امروز آن نشـد =|
بگـو بیـآد دیـ, =| Big Grin

حتما کار داره ((:
شما شوخر نمیخوای دختر خله !! ؟|:
باز باید اسین بالا بزنم ((((=
 سپاس شده توسط pink lady ، Dead Silence
رژِی خر است -_-
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【109】 86

سلام (:
|:
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، pink lady
(15-04-2014، 19:05)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 19:03)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 19:02)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 19:00)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 18:58)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهتر چند دیقه برم.

فعلا....

صلــــوات بفرستید محسن میخواد بره ((((((((=
|:

خوب من چه کنم؟|:

بــــرو |:
خودت گفتی میخوام برم الان سوال میکنی من چ کنم ؟ |:
خوب برگشتم دیگه
|:

محسن ؟ ار یو اوکی ؟ |=
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
(15-04-2014، 19:08)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 19:04)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 19:01)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم منظـوری ندارم .. نریزید رو سـرم .. فاطی جونم بیـا پ.خ کارت دارم عشقم ^_^ [!!]

(15-04-2014، 19:01)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 19:00)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 18:56)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــمه میگن ((:
میخواستم اب جو ببرم برا اینکه بچه ها بیجنبن نمیبرم |:
اوندفه بردم یکی اونو سر کشید همه رو خرد |:
کل اردو خوابیده بود ((:

خـدآ بخیـر بگذرونـ, ..=|

والاع |:

=|

خانومـت امروز آن نشـد =|

حتما کار داره ((:

امیر زنت کیع؟
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【109】 86

سپاس شده توسط Mr.Robot
(15-04-2014، 19:10)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژِی خر است -_-
خودتی بیشور-_-
 سپاس شده توسط pink lady
(15-04-2014، 19:11)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 19:08)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـدآ بخیـر بگذرونـ, ..=|

والاع |:

=|

خانومـت امروز آن نشـد =|

حتما کار داره ((:

امیر زنت کیع؟

دیگه دیگه ...
بماند ((((:
 سپاس شده توسط Dead Silence
(15-04-2014، 19:10)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Y
(15-04-2014، 19:05)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 19:03)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 19:02)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 19:00)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صلــــوات بفرستید محسن میخواد بره ((((((((=
|:

خوب من چه کنم؟|:

بــــرو |:
خودت گفتی میخوام برم الان سوال میکنی من چ کنم ؟ |:
خوب برگشتم دیگه
|:

محسن ؟ ار یو اوکی ؟ |=
YES|:
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(15-04-2014، 18:50)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2014، 18:47)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــــ بــکس |:

ســـ پســر خـآلــ, ..|:

وآسـ اردو چیزی گرفتـی  ؟ |:

من هیچی نگرفتـم ||:"
ماامروز اردو بودیم انقد خوش گذش
 سپاس شده توسط Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان