امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【109】

(16-04-2014، 20:07)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 20:05)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 20:03)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ ن پ
آنم ملی ^__^

كدوم گوري بودي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟‌0___0
دلم برات تنگيده بود Big Grin

وویی
منم دلم تنگیده بود
افسرده شده بودم
حالم خراب بود

بيشوعورررررررررررررررررررررررر عبضي >____<
حال منم خوف نبود !
شمارمو كه داريع لااقل يه اس ميدادي ميحرفيديم Big Grin
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
آگهی
(16-04-2014، 20:05)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 20:04)ℙÅℕⅈℤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 19:59)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 19:58)ℙÅℕⅈℤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 19:56)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلام
سلام میشی رفیقم قدیمی صمیمی ....Big Grinههههه

اواتروتوبعوض -_-
هییمممم/:مگه زشتع|:
بی ادبی |:
منظورHuh
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
نیکی!
الماست میکنم!!!!!
من مگه هووو خوبت نبودم!
یادت نیس در جنگ با هم همرزم بودیم؟
قرار بود بریم جبهه!
تو رو خدا منو پیشنهاد کن!
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(16-04-2014، 20:10)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 20:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 20:06)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 20:03)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 20:01)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی جونم ^______^

عشقـــــــــــــم ^_____^

خـوبـی نفســم ؟ |:
میدونی...؟
خیلی تجربه خوبی بود
چنتا دوست واقعی پیدا کردم
احساس میکنم چقد شخصیت عوض میشه اینجور موقه ها...

مـث کی {{؟}}

مث دو نفری که به لیست دوستام اضافه شدن
متوجه شدم نباید به قیافه آدما اعتماد کرد

خـوبـ, ..
تجـربـ, خـوبـی کــردیـــــ ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
سلام ب همه
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(16-04-2014، 20:09)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیکی؟ 
تو هم میگی؟
به قران زینو طلاق میدم!

آخ جون
زین مال خودمه
عاشخشم
قربونش برم
عشق منه
مال خودمه
دلت بسوزه
(زبون درازیییییییییییییییییییییییییییی)Tongue
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ✘PETER✘
(16-04-2014، 20:09)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 20:07)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 20:06)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 20:05)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='#nIkI#' pid='1790548' dateline='1397667828']
پ ن پ
آنم ملی ^__^

كدوم گوري بودي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟‌0___0
دلم برات تنگيده بود Big Grin

سلام
سلام به كي ؟؟؟؟؟
من ؟؟؟؟؟؟
نيكي؟؟؟؟؟؟
يا .............
نيكي ؟؟؟؟؟؟؟
من ؟؟؟؟؟؟؟
هر دوBig GrinBig Grin

خو سلام ^______^
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
غزل ؟
پیشنهاد کردی؟
 سپاس شده توسط ✘PETER✘
(16-04-2014، 20:10)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 19:59)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآمــ .. {!}
سلام|:

خوفی عجقولکم ؟__؟

جبیگـولـــــ .. ^_^

مـرسی تـو خوبی عزیـزم ؟
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
سلام...
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط "K!nd~G!Яl"

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان