امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【109】

(16-04-2014، 21:17)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:14)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از این به بعد از این افراد ناهنجار اگه اومدن به هیچ عنوان جواب ندین. به خصوص نقل قول نکنید. فقط گزارش بدید. سره فرصت تمام پست هاشون پاک و محروم می شن.

چونـ اسمـهـ سمـآ رو تو اون لیست نوشتی پروفایلتو دیلیت میکنـــم!kaffe2

بله؟ صدات نمیاد! شما؟
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Ξrιc logιc
آگهی
(16-04-2014، 21:22)میترا233 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صالح اتفاقا همین الان داره میزاره
نگو ساعت 5زدم به جا فیلم بوکس دیدمBig Grin
من کشتی کجو از mbc action میبینم.
رکی منم خوبم چ خبر؟^-^
______
مریض خودت بدی>.<
 سپاس شده توسط Dead Silence
(16-04-2014، 21:22)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:21)♥roki♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رياضيcrying

امتحان ریاضی داری؟

ارعcrying
(16-04-2014، 21:23)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:16)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:14)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از این به بعد از این افراد ناهنجار اگه اومدن به هیچ عنوان جواب ندین. به خصوص نقل قول نکنید. فقط گزارش بدید. سره فرصت تمام پست هاشون پاک و محروم می شن.

من شكايت دارم ! Big Grin
دير رسيدگي ميكنين !!!!!
البته اين بار زود رسيدگي كردي 0__0

باید آن باشم یا نه‎@_@‎

؟؟Can I Delete your Profile

مهنـدسـی هستــی واسه خودتـآ..Dodgy
 سپاس شده توسط ERF@N
(16-04-2014، 21:23)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:16)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شكايت دارم ! Big Grin
دير رسيدگي ميكنين !!!!!
البته اين بار زود رسيدگي كردي 0__0

باید آن باشم یا نه‎@_@‎

پ بقيه مديرا به رنگ ابي و بنفش علاقه داشتن مدير شدن ؟
تو انلاين نباشي هيچكس به گزارشا نگاه نميكنه crying
(16-04-2014، 21:25)♥roki♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:22)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:21)♥roki♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رياضيcrying

امتحان ریاضی داری؟

ارعcrying
تمرین کردی؟
روژینـآ نـآمــــــــــــــــرد >.<

بـآم حـرف نـزن >.<
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(16-04-2014، 21:24)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی منم خوبم چ خبر؟^-^
______
مریض خودت بدی>.<
خبري نيس جز امتيحان!!!!
 سپاس شده توسط میترا233
(16-04-2014، 21:23)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:22)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:17)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما ما رو بببخش دیگه تکرار نمیشه اقا:|
برای ما مودب شده :|

بودم و هستم‎Wink
:| جو گرفته ها

کافر همه را به کیش خود پندارد،_،
من فقط تو خیابون فحش میدم._. تو نت حال نمیده

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان