امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【109】

(16-04-2014، 21:25)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:23)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:16)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:14)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از این به بعد از این افراد ناهنجار اگه اومدن به هیچ عنوان جواب ندین. به خصوص نقل قول نکنید. فقط گزارش بدید. سره فرصت تمام پست هاشون پاک و محروم می شن.

من شكايت دارم ! Big Grin
دير رسيدگي ميكنين !!!!!
البته اين بار زود رسيدگي كردي 0__0

باید آن باشم یا نه‎@_@‎

پ بقيه مديرا به رنگ ابي و بنفش علاقه داشتن مدير شدن ؟
تو انلاين نباشي هيچكس به گزارشا نگاه نميكنه crying

نع جو گرفتتشون"_"
به احتمال زیاد
آگهی
(16-04-2014، 21:28)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:26)♥roki♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:24)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی منم خوبم چ خبر؟^-^
______
مریض خودت بدی>.<
خبري نيس جز امتيحان!!!!
وای نگو از دوشنبه باس تا ساعت 6 ت مدرسه بمونم-_-
خدا صبرت بدع!!
(16-04-2014، 21:26)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:23)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:22)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:17)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:14)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از این به بعد از این افراد ناهنجار اگه اومدن به هیچ عنوان جواب ندین. به خصوص نقل قول نکنید. فقط گزارش بدید. سره فرصت تمام پست هاشون پاک و محروم می شن.

شما ما رو بببخش دیگه تکرار نمیشه اقا:|
برای ما مودب شده :|

بودم و هستم‎Wink
:| جو گرفته ها

کافر همه را به کیش خود پندارد،_،
من فقط تو خیابون فحش میدم._. تو نت حال نمیده
اره تو خیابون طرف عصبانی میشه اینجا نمیفهمی شده یا نه مزش میپره Tongue
خدا یه عقل به من بده Big Grin
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط میترا233 ، ERF@N
تاریخ عشقه اگه مدیر بودم بت اخطارمیدادم حالیت شهAngry
crying
(16-04-2014، 21:28)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رياضي
رياضي
رياضي
رياضي
رياضي

تاريخ عقهههههههههههههههههههههههههههههه Big Grin

نگو ریاضییییییی crying
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(16-04-2014، 21:28)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:25)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:23)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:16)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شكايت دارم ! Big Grin
دير رسيدگي ميكنين !!!!!

باید آن باشم یا نه‎@_@‎

؟؟Can I Delete your Profile

مهنـدسـی هستــی واسه خودتـآ..Dodgy

oh! you cant'

یه بار...فقط ایندفـهـ دیگه پاکـ نمیکنــمBig Grin

دوستـآن لطفـاً جهت خودشیرینــی واسه خودتونـ حرفـ نزنید..!کی گفته جُز عرفـآن کسی گزارش هارو نگـآ نمیکنـهـ..؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
 سپاس شده توسط ERF@N
به تو رفتم مریض-_-
 سپاس شده توسط Dead Silence
(16-04-2014، 21:27)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:25)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شكايت دارم ! Big Grin
دير رسيدگي ميكنين !!!!!

باید آن باشم یا نه‎@_@‎

پ بقيه مديرا به رنگ ابي و بنفش علاقه داشتن مدير شدن ؟
تو انلاين نباشي هيچكس به گزارشا نگاه نميكنه crying
اخ اخ اخ اگه من مدیر بودم ...

همه اولش اینجورین! کم کم شل می شی!__!
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
سینا کیه؟Huh
اقا من بیشتر خارجیا رو میشناسم
یه بارم بگو علی کریمی دیهDodgy
ول کنید درسو.دوباره دعوا میشه.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان