امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【109】

(16-04-2014، 21:33)میترا233 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مریض چرا نمیحرفی؟

چ همه زود دخــتر خـآلـ, میشـن -__-
مرضیه لطفـاََ صـدآم کـن .. -_-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
آگهی
(16-04-2014، 21:33)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:28)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:27)میترا233 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا مرده عجب هیکلی داشت از الان من زنشم:ag54:

جان سینا همشونو میزاره تو جیبش.هیکل سینا رو دیدی؟

آخ آخ آخ جان سینا بهتره Heart

جان سینا شرف داره.بدنش شیش تیکس ولی یه خالکوبی هم روی بدنش پیدا نمیکنی ولی رندی اورتون چی؟
پر خالکوبی.
مریض شدم واس همین میگم مریض
صدام عین مردا شدهConfused
(16-04-2014، 21:30)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:26)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:23)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:22)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:17)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما ما رو بببخش دیگه تکرار نمیشه اقا:|
برای ما مودب شده :|

بودم و هستم‎Wink
:| جو گرفته ها

کافر همه را به کیش خود پندارد،_،
من فقط تو خیابون فحش میدم._. تو نت حال نمیده
اره تو خیابون طرف عصبانی میشه اینجا نمیفهمی شده یا نه مزش میپره Tongue
خدا یه عقل به من بده Big Grin

بعدشم یه دعوای دبش بزنی تو رگ. طرفم فقط بخوره‎Smile
(16-04-2014، 21:31)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:27)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:25)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:23)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:16)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شكايت دارم ! Big Grin
دير رسيدگي ميكنين !!!!!
البته اين بار زود رسيدگي كردي 0__0

باید آن باشم یا نه‎@_@‎

پ بقيه مديرا به رنگ ابي و بنفش علاقه داشتن مدير شدن ؟
تو انلاين نباشي هيچكس به گزارشا نگاه نميكنه crying
اخ اخ اخ اگه من مدیر بودم ...

همه اولش اینجورین! کم کم شل می شی!__!
پس چی میخوای ادم چه قدر توان داشته باشه ادم هم توانی داره
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط ERF@N
تا حالا مردو دیدی صداش از سرما خوردگی شبیه زن بشه؟
 سپاس شده توسط ERF@N
سَ
[...]
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【109】 176
 سپاس شده توسط صالح02 ، ERF@N ، ღSηow Princessღ ، Snow-Girl
این دفـ, دیـ, بـآآآیـــ .. {!!}
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N
(16-04-2014، 21:35)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:33)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:28)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:27)میترا233 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا مرده عجب هیکلی داشت از الان من زنشم:ag54:

جان سینا همشونو میزاره تو جیبش.هیکل سینا رو دیدی؟

آخ آخ آخ جان سینا بهتره Heart

جان سینا شرف داره.بدنش شیش تیکس ولی یه خالکوبی هم روی بدنش پیدا نمیکنی ولی رندی اورتون چی؟
پر خالکوبی.

اورتون اسکله ، وقتی میخواد RKO بره من خندم میگره Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط صالح02
(16-04-2014، 21:36)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:30)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:26)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:23)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2014، 21:22)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بودم و هستم‎Wink
:| جو گرفته ها

کافر همه را به کیش خود پندارد،_،
من فقط تو خیابون فحش میدم._. تو نت حال نمیده
اره تو خیابون طرف عصبانی میشه اینجا نمیفهمی شده یا نه مزش میپره Tongue
خدا یه عقل به من بده Big Grin

بعدشم یه دعوای دبش بزنی تو رگ. طرفم فقط بخوره‎Smile

عــرفـآن..یه چیز به نیمـآ بگـو...):

به مــن کــم محلــی میکنـهـ..Big Grin
 سپاس شده توسط ERF@N ، яᎧмιиα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان