امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【109】

(17-04-2014، 11:52)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2014، 11:47)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

SALAM
SALAM
رومی چه میکنی؟
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
آگهی
(17-04-2014، 11:50)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2014، 11:48)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

HIIIM ^_^...
HOOOM
KHOFI ^.^
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
ایـن پسره رو میشناسین؟! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:|

بـهم پیشنهاد داد |: میگه فاطمه ی من||||: سریع هم صمیمی میشه:|||

(17-04-2014، 11:48)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استغرالله هوممم (:
بهتر خوبتون شد (:
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
میگفتین من میومدم باهاتون میومدم مشهد برای زیارت بعد ولگردی^_^
نـه باو میرفتیم یه دلی از عذا در میاوردیم|:

مشهد اسمش فقد زیارته خیلی اوضاش داغونه!

اصن خیلی شیک و مجلسی روسری سرشون نمیکنن میان بیرون تو گردنشون هم نی|:

بـعـد یـه خـیـابـون هـم هسـت بـهـش میگیم شـاش اسـتـریـت پشت پاساژ هاس پسر عین چی ریخته

بـعـدش دخـتـرا هم میرن اونجا راه میرن پسـرا پیشـنـهـاد میدن و فلان و تیکه از این داستانا|:

خیلی خرابه:|ولی خوبه(:
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، "K!nd~G!Яl"
Slm^__^

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، "K!nd~G!Яl"
(17-04-2014، 11:52)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز تولد دوستمه شب میخوام برم اونجا (:

یکی که خیلی دوسش دارم هس .__.

ینی الان دل تو دلم نیس زودتر برم اونجا |:
امشب تولد منه :}
{*!§...HaLaM RaDiFe...§!*}
=|
 سپاس شده توسط "K!nd~G!Яl"
(17-04-2014، 11:53)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2014، 11:50)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2014، 11:48)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

HIIIM ^_^...
HOOOM
KHOFI ^.^
ارع
(17-04-2014، 11:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایـن پسره رو میشناسین؟! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:|

بـهم پیشنهاد داد |: میگه فاطمه ی من||||: سریع هم صمیمی میشه:|||

(17-04-2014، 11:48)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استغرالله هوممم (:
بهتر خوبتون شد (:
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
میگفتین من میومدم باهاتون میومدم مشهد برای زیارت بعد ولگردی^_^
نـه باو میرفتیم یه دلی از عذا در میاوردیم|:

مشهد اسمش فقد زیارته خیلی اوضاش داغونه!

اصن خیلی شیک و مجلسی روسری سرشون نمیکنن میان بیرون تو گردنشون هم نی|:

بـعـد یـه خـیـابـون هـم هسـت بـهـش میگیم شـاش اسـتـریـت پشت پاساژ هاس پسر عین چی ریخته

بـعـدش دخـتـرا هم میرن اونجا راه میرن پسـرا پیشـنـهـاد میدن و فلان و تیکه از این داستانا|:

خیلی خرابه:|ولی خوبه(:
بآنظرت در مورد مشهد موآفق موآفقمBig Grin
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
اوفـفـفـف ..! -.-  |:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، "K!nd~G!Яl"
فـآطی چقـد کشـ, دآدی تـو سـآیت Big Grin

یکـی نی بـ, مـآ بگـ, مرضیـ, ی مـن |:"
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، "K!nd~G!Яl"
(17-04-2014، 11:57)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوفـفـفـف ..! -.-  |:

اصلاح شد :|
{*!§...HaLaM RaDiFe...§!*}
=|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان