امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【109】

(17-04-2014، 12:36)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2014، 12:34)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2014، 12:30)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا تو هم؟ 25r30
بسملا :||

ایمان >_<

صلوات ختم کنین. هرکسی هم ایمانو خواست با خانواده و گل و شیرنی در منزل پدریشون حضور به هم برسونه
من منشیشم *-__-*

باس وخت قبلی داشته باشین *-___-*
 سپاس شده توسط ERF@N ، pink lady ، "K!nd~G!Яl" ، Wanton ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(17-04-2014، 12:36)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2014، 12:34)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2014، 12:30)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا تو هم؟ 25r30
بسملا :||

ایمان >_<

صلوات ختم کنین. هرکسی هم ایمانو خواست با خانواده و گل و شیرنی در منزل پدریشون حضور به هم برسونه

لــوس
نظرت چیه یه بزرگتر با خودم ببرم خوآستگآریBig Grin
 سپاس شده توسط ERF@N
>____<
 سپاس شده توسط pink lady ، "K!nd~G!Яl"
(17-04-2014، 12:38)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان میخواد بدبختت کنه >_<

نگاش کن >_<

متوجهم ^_^
 سپاس شده توسط pink lady ، "K!nd~G!Яl" ، ERF@N
(17-04-2014، 12:39)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2014، 12:37)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفـآن فقـد ی مـوضوع انداخت وسـط خـودش جیم شـد |:

الان اون میگـ, عاشقـ, اینـ, اون میگـ, عاشقـ, اونـ, |:

هیچی دیگـ, بـآیـد برم بمیـرم |:

میدونم آدم شغالی و کثیفی ام ^_____&

خـوبـ, خـودت اعتـرآف میکـنی -__-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، "K!nd~G!Яl"
(17-04-2014، 12:39)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من منشیشم *-__-*

باس وخت قبلی داشته باشین *-___-*

من بلیط نمی بها دارم^___^

(17-04-2014، 12:39)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرچی آتیشه از زیر سر تو بلند میشه !
نمیخوای مستقل شی؟ باید یه زن بگیری تا به زندگیت سرو سامون بده:cool:
 سپاس شده توسط Wanton ، pink lady ، "K!nd~G!Яl"
مریم مدیر برنامه هامه !

با اون هماهنگ کنید ( مریم همه رو رد کن -_- )

فعلاً ..
 سپاس شده توسط "K!nd~G!Яl" ، pink lady ، ERF@N ، ~ No Name ~ ، melodi+ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(17-04-2014، 12:40)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2014، 12:38)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگاش کن >_<

متوجهم ^_^

حآلـآ نیگآ میـخآد بگه من پسر سبکی نیسم

(17-04-2014، 12:40)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگاش کن >_<

متوجهم ^_^

حآلـآ نیگآ میـخآد بگه من پسر سبکی نیسمBig Grin
اصن ایمان زن داره :>>
برید خودکشی کنید :>>
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【109】 221
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє ، "K!nd~G!Яl" ، pink lady ، ~ No Name ~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Wanton
|: ... !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【109】 221
 سپاس شده توسط "K!nd~G!Яl" ، pink lady ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان