امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】

(20-04-2014، 12:24)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 12:17)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 12:06)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

OMg *^_^*

امروز مدرسه نرفتم نشستم برنامه آینه ممنوع دیدم /:

مجریش سوگنده *^_^*

جیغغغ کدوم سوگند ؟! >_< منم میخوام ببینم):

سوگند دیگه خواننده *^_^*

ووووییییی انقدر کیف داد /:
جییغغغ تکرار داره؟!!!!!
 سپاس شده توسط First Star
آگهی
(20-04-2014، 12:24)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 12:17)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 12:06)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

OMg *^_^*

مجریش سوگنده *^_^*

سوگند دیگه خواننده *^_^*

جــــــــــیغغغغ *^__^* عــآشق سوگــندَمـــ ^_________^
بـه عـرفـان بگید تیکه کـلـوم هـای منو اسکی نره-_-

به حق پنج تن آل وان دی تیکه کلوم منه-_-
 سپاس شده توسط First Star ، pink lady ، "K!nd~G!Яl"
(20-04-2014، 12:24)"K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

OMg *^_^*

مجریش سوگنده *^_^*

سوگند دیگه خواننده *^_^*

سوگند کیه؟؟؟؟؟؟؟؟

[ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 12 ]

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=72789

(20-04-2014، 12:25)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

OMg *^_^*

مجریش سوگنده *^_^*

سوگند دیگه خواننده *^_^*

جییغغغ تکرار داره؟!!!!!

نمیدونم |:

یه دفعه ای زدم اونجا دیدم داره نشون میده هفته ای یه بار ^_^
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
شما چرا هی جیغ میزنینــــــــــ0ـ0ــــــ
منم فریاد بزنم؟
|:
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 12
(20-04-2014، 12:28)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم |:

عـاقا من میخوام ببینم>_<

(20-04-2014، 12:30)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم فریاد بزنم؟
|:
اول اسـم دخـتـرونت رو درست کن-_-

دلمون میخواد-_-مشکلی هَ؟!-_-

از هیجانه !!!

بـدرود (: [خدایی خیلی کلاس دارهBig Grin]

برم کـادوی مامانمو بدم {:
 سپاس شده توسط First Star ، √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ ، ×ThundeRBolT×
(20-04-2014، 12:31)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 12:28)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم |:

عـاقا من میخوام ببینم>_<

(20-04-2014، 12:30)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم فریاد بزنم؟
|:
اول اسـم دخـتـرونت رو درست کن-_-

دلمون میخواد-_-مشکلی هَ؟!-_-

از هیجانه !!!

بـدرود (: [خدایی خیلی کلاس دارهBig Grin]

برم کـادوی مامانمو بدم {:
به من چه برو به صابر بگو اون اشتباه برام گذاشت اصلا من با همتون قهرم خیلی نامردینp336
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(20-04-2014، 12:35)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به من چه برو به صابر بگو اون اشتباه برام گذاشت اصلا من با همتون قهرم خیلی نامردینp336

قـهـر نکن دیه لامیا ^_- خخ :|
نورا^__^

عاشق عکساش شدم^_^
مرسی عزیزم
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط First Star
(20-04-2014، 12:37)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا^__^

عاشق عکساش شدم^_^
مرسی عزیزم

خارش میشه (:
 سپاس شده توسط pink lady

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان