امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】

(20-04-2014، 18:55)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 18:52)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 18:48)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 18:44)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
کسی منو میشناسه :|
عــآرع ..!

خدارو شکر
من نمیشناسم شما؟
رُکــســآنــآ ..!
ولــی ایــنــجــآ هـمـه مـگــن رُکــی ..! (:

اینم عکسشه S: - - - > گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 45
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
آگهی
(20-04-2014، 18:55)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 18:48)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 18:44)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 18:39)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 18:35)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لـآدن0_o
بله ¿¡ cof

سپـآس کــن -_-

یه جوری شدیـآ..!vahidrk
چه جوری ؟!^--^

بی ادب شدم ؟!^--^

نـهـ..نچسب شدی...18

ای شکلکه رزیـهـ...18
رزی دخدرمه^-^ 
2i8d

بزنم تو دهنت ؟! 3ztz
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(20-04-2014، 18:53)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون لویی بود  -_-

من لویی رو میشناسم مخصوصا اون ... ^___-

لـادن جـان نفسم !!!

وقـتـی تـو داشتی تاتی تاتی میکردی مـا داشتیم .... |||:

خدایا منو کنترل کن خدایا منو کنترل کن خدایا خدایا هعییییییی...|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη † ، GαяBagє Gιяℓ
(20-04-2014، 18:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 18:52)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآمـ..علیــکـم...!18

What !? |: ..

My Loveeee!? -_-

youuu ?~! |:

خـودتییی!؟ -_- عع تونییی!؟ ((;

سلـام خانومی خوبی؟! (:

Aisane man.......

یه دقه صب کنبد یه پیامـه حساس بفرســم الان میام!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(20-04-2014، 18:57)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیـسـان ):

آره میخوام اعـتـراف کنم مـن خیلی دوسش دارم)":

کـلـی هم نقشه کشیده بودم واس اینکه مـخـشـو بزنم ولی نشددددد-_________-

دلـش بـا تـویه|: خوشبحت شید..

منم میرم بمیرمcry girl

هیمممم ؟! |:

کییی ؟! :|

آهان فهمیدم ^_^ داری فیلم بازی میکنی |: ..

خُ من برم تُ حس ی لحظه .. -_- جیگیلی جیگیلی بوم بوم |: ..

فاطیی دیگه دیر شُده اون خیلی وقته باهامه .. فکرشو از ذهنت بنداز بیروون

برو بمیرررر >_<

هومممم اون فقد منو میخواد همراه با ی دُختر اضافه |: دوبل باشه خیلی خوشش میاد |:

همراه نوشابه -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 45
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
سلام =)
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 45
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، GαяBagє Gιяℓ
(20-04-2014، 18:56)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 18:54)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 18:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگن که دُخترا با حرف عاشق میشن پسرا با قیافه |: [!!]
آیــســـآن ..! -_-
ای عــشــق ..! -_-
بــآیــد دهـنــتــو طــلــآ بــگــیــرن ..! (:
چــون دخــتــرآ بــآ حــرف عــآشــق مــی شــن ..! /:
زیــبــآیـی درون یــآ هــمــون حــرف بــه قــول تــو ..!
اون زیــبــآیــی ظــآهــری رو پــوشــش مــی ده ..! |:
یــهـــو اومــدی و دیــدی عــآشــق کــی شــدی ..! |:
طــرف ===> 2i8d

هیمممم دقیقااااا >_0

رُکی دهن تـو رو هم باس طلـا بگیرن باس ناخُناتو از طلـا بسازن -_- باید انگشتاتو تو طلـا بخوابونن |:

چون تـایپ کردیی -_-
خخخخ ..! {:
فــدآیــی دآری ..! (:
مــن خــودم تــجــربــش کــردم ..! 0_0

طــرف ==> 2i8d
مــن اســکــل هــم عــآشــق اون ..! |:
هــمــه هــم مــســخــرم مــی کــردن ..! |:
FB داره بــدم آی دی شــو بــبــیــنــیــش چــقــدر زشــتــه ؟! |:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(20-04-2014، 18:59)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 18:53)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون لویی بود  -_-

من لویی رو میشناسم مخصوصا اون ... ^___-

لـادن جـان نفسم !!!

وقـتـی تـو داشتی تاتی تاتی میکردی مـا داشتیم .... |||:

خدایا منو کنترل کن خدایا منو کنترل کن خدایا خدایا هعییییییی...|:
یه لحظه صب کن برم یه تلفن کوچیک به تیمارستان بزنم الان بر میگردم -_- :|

اون ماله خیلی وخت پیشه الان دیگه از چشم لویی افتادی ^_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(20-04-2014، 18:59)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Aisane man.......

یه دقه صب کنبد یه پیامـه حساس بفرســم الان میام!

من ب ی چیزی رسیدم و خودم کشفش کردم آیسان رو ب اینگلیسی میشه ب چند نوع تایپ کرد |:

نیگـآ ~~> -_- Aysan ,Aisun,Aisan,Isan,Isun,Acan,Iycan,Aycun,,Iycun, هیمم حال کُنید -_-

ببینید شمسا همه پولـاشو خرج رپ کرد |: [!!!]
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 45
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
خُب لادنـ:

یاده تابستون پارسال بخیـر..)):

آیسانـ +فـآطی : شما کیو دوس داریـــن..؟! به مــن نگین دیگـه حرف نمیزنــم باهاتون!!-_-

هیــــممAngel
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان