امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】

(20-04-2014، 19:51)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکــــــــ کنم سلآم کردمــ:|

ما هم بهت سپاس دادیم دیگه
آگهی
هووورااا!!

پایین خره (بالاخره) می خوام نام کاربریمو تغییر بدم :\

classic JC
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
بهترین ارسال کننده‌های امروز: Directioner girl (با 104 ارسال)

خوشحالم^_^
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ツClas$i☪ J☯ ツ
(20-04-2014، 19:56)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووورااا!!

classic JC
هللللنی
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ
(20-04-2014، 19:48)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 19:46)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

undefined

عـاقـا امیر؟!

یـــِــــــــــــــــپ !!!
برو بچ امضام خعلی رو مخ نیس ؟؟؟

باورتون میشه من الان تو پاساژم ؟

یکی از این فروشنده ها خواستم دیدم اینترنت دارع گف ارع بیا اینم رمزش!!

مامانم اون طرف به حال خودش دارع خرید میکنه منم اومدم این گوشه نشستم نگا میکنم :]

هههـ!!!

بعله!!!

(20-04-2014، 19:57)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 19:56)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووورااا!!

classic JC
هللللنی

نفسسیـ♥

خوبیع ؟؟؟؟
(20-04-2014، 19:59)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانم اون طرف به حال خودش دارع خرید میکنه منم اومدم این گوشه نشستم نگا میکنم :]

هههـ!!!

بعله!!!

(20-04-2014، 19:57)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووورااا!!

classic JC
هللللنی

نفسسیـ♥

خوبیع ؟؟؟؟
می دونی کع!!♥roki♥ هستمـــ
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ
کل ارسال‌ها: 547
کاربر # ارسال
Directioner girl 71
ツ سـُــــکـُــــــوت ツ 67
First Star 43
ツℒმMἶმツ 35
~KiAηA~ 35
றiSs~AlØn 31
helenpak 28
ツ נڅــ ـ ـ ـےツ 24
pink lady 23
✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ 20
ღSnow Princessღ 18
✘v!☻lent girl✘ 15
ⁿâ$târàⁿ 14
NICKOLAS 12
hamid ♥ 12
آتوسا(1) 6
キム尺刀ム乙 6
××~بهتـــرین××~ 6
melina -1D - 5
amO tataL 5
I r A n 5
ALONE B0Y 4
#nIkI# 4
★★★ CHRISRONALDO ★★★ 4
~RÕK$ÀÑÂ~ 4
pedram021 3
☆★ super star★☆ 3
"K!nd~G!Яl" 3
ERF@N 3
برگ سرخ 3
~ No Name ~ 2
F A T Y 2
$LAM$ 2
صالح02 2
ღღ KaYiP pRenses ღღ 2
Magical Girl 2
along boy 2
~No×OnE~ 2
♥CRAZY G!RL♥ 2
P҉A҉R҉S҉A҉ 2
ستاره پرک 1
Jastin 1
ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ 1
دنیل رادکلیف 1
mfire44 1
Sara_5978 1
♥♥nafas♥♥ 1
♥ℜOℳℓnÅ♥ 1
இFATEMEHஇ 1
ᗩ☂ᕮℱᕮᕼ 1
♥ LoVeLy G!Яl ♥ 1
βΑllεяiηΑ♡ 1
ps3000 1
Tarokh2.3 1
[بستن پنجره]

فاطیـ اول شدیـ *_*

(20-04-2014، 20:02)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 19:59)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هههـ!!!

بعله!!!

هووورااا!!

classic JC
هللللنی

نفسسیـ♥

خوبیع ؟؟؟؟
می دونی کع!!♥roki♥ هستمـــ

بعلههه {!!}

تا چن روز یا مه یا سال یا ساعت یا دیقه یا ثانیه یا دهم ثانیه یا صدم ثانیه یا هزارمم ثانیه ...... منم تغییر می کنم!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ~~SARA:HIVA~~
(20-04-2014، 19:59)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 19:48)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 19:46)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

undefined

عـاقـا امیر؟!

کِـی مدیر هـای آزمـایشی مشخص میشن؟!|:

(20-04-2014، 20:02)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطیـ اول شدیـ *_*
از آیـسـان جلوترم^_^
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Ƒαкє ѕмιƖє
(20-04-2014، 20:04)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 19:59)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

undefined

عـاقـا امیر؟!

کِـی مدیر هـای آزمـایشی مشخص میشن؟!|:

(20-04-2014، 20:02)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطیـ اول شدیـ *_*
از آیـسـان جلوترم^_^

فعـــلاََ بصبر !!! |: فعلا باس صب کنیم نویسنده ها انتخاب بشن !! بدش من خودم سر صبتو باز میکنم !! درباره ی همین مدیرای ازمایشی |: !!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان