امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】

(20-04-2014، 20:32)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 20:29)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیشب حوری ای زیبا در خوابم امد و نزد من نشست
کمی که گذشت
لب باز کرد و با ان رخصت شهلا گف:
من به زودی مشکی میشم|:
خرکیف شدمااااا!!!
امیر داداش راس گفته یا حالش رو بعدا بگیرم?|:

حالـــشو بگیر (((:
دادا تو نویسنده ی مورد علاق ی منی !!! فقط موضو بده تا ماه بد پیشنهادت کنم !! الان زوده حد اقل باس دو ماه بشه !!!

چاکریم!
چشم داداش(((:
ای حالا امشب به حسابش میرسم
-__-
 سپاس شده توسط Mr.Robot
آگهی
آیسـآن ؟ =|

اعتمـآد بـ, سقـف =|

خـوش اومـدی جیگـر ^_^
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(20-04-2014، 20:34)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسـآن ؟ =|

اعتمـآد بـ, سقـف =|

خـوش اومـدی جیگـر ^_^

|: هوممم!؟ ..

سقف پاره شُده !؟ :|

فدایی داری آقاااا ^_^
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 59
 سپاس شده توسط Dead Silence
(20-04-2014، 20:34)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 20:29)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 20:27)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 20:24)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 20:20)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از حجب و عفت و روزانه جلق تو
از شرم خیس و مقدس لا پات متنفرم |:
ایول !!! تو گروه عضوی ؟ |:
از ریش بلند و مضحک و احمقانه
از لفض های اخوندی ابلهلنه
علاقه ای ندارم >-->-•

از ادعای باسن خر و پاره کردنات
از جنگ و اعتراض های مداوم متنفرم |:
نیاز نی علاقه داشته باشی قرار نیس فعالیت کنی |: هدف ما از زدن این گروه اینه که اشرار فلشو بشناسیم |:
فعالیتش با ما |:

اینجـآ خونواده نشستـده |=

بشینه |: من با اونا چی کــآر دارم |||:
نمیخوان میـــتونن برن ((:

خــخخخخ ((:

نـ, بـآس بشیـنن ببینــن چی میگـی |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(20-04-2014، 20:33)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 20:27)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 20:24)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 20:20)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 20:18)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از خایه ها و خشتک چسبیده ب حلق تو
از طمع تلخ عفونت مغز خلق تو :v
از حجب و عفت و روزانه جلق تو
از شرم خیس و مقدس لا پات متنفرم |:
ایول !!! تو گروه عضوی ؟ |:
علاقه ای ندارم >-->-•

نیاز نی علاقه داشته باشی قرار نیس فعالیت کنی |: هدف ما از زدن این گروه اینه که اشرار فلشو بشناسیم |:
فعالیتش با ما |:
کلن -_- علاقه ای ب اشرار بودن ندارم -_-
اینجای اهنگو نمیگیرم :| از منشورا ؟:|
نه بـــآو منشورا کین o_O
از من شما و تمام قصه ها ، خدا
از بغض عاشقانه ترین شعرها |:
 سپاس شده توسط I r A n
(20-04-2014، 20:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 20:34)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسـآن ؟ =|

اعتمـآد بـ, سقـف =|

خـوش اومـدی جیگـر ^_^

|: هوممم!؟ ..

سقف پاره شُده !؟ :|

فدایی داری آقاااا ^_^

اره جـِر خـورد سقف |:"

ما خـآنـومیم آقا کیـ, ((: {؟}
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(20-04-2014، 20:36)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 20:34)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 20:29)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علاقه ای ندارم >-->-•

فعالیتش با ما |:

خــخخخخ ((:

خانوده یی که اینجا نشسته اشرارن عــآیــآ ؟ 0_0
 سپاس شده توسط Dead Silence
چه روزی بود امروز
هع...(:
بدرود
              گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 59

سلام به همه
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، Mr.Robot
(20-04-2014، 20:38)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 20:36)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعالیتش با ما |:

خــخخخخ ((:

خانوده یی که اینجا نشسته اشرارن عــآیــآ ؟ 0_0

مـآ شـریم (:

نـ, خـونوادمـون ((:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mr.Robot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان