امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】

(21-04-2014، 14:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 14:31)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام آیسان *^_^*

ننه بزرگ دیشب رفتی بچه هارو آوردم یه پارتی گرفتم 18

پسر دختر قاطی /:

هیییم خوش گذشت ^_^

من آواتارو بهش دادم -__-

پشیمون شدم -___-

ننه بُزُرگ دیه کیه بی ادب من جای دُختر کوچیکتو دارم |: [!!]

بی ادب چرا منو دعوت نکردی!؟ -_- بی فرهنگ -_-

خاک تُ سرت |:

(21-04-2014، 14:31)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیشدالا دیشدالــــــــــــ
سلامـــــــــ
حالت چطوره ؟؟
سلامــــــــــ
خوش اومدی به
سلامـــــــــــــ
گفت و گو آزاد
سلامـــــــــــــ
با ریتم بخونید پیلیز....
^__^

|: سلـام ..

بیـــــــــــــــ ذوخــــــــــــــــ
cry girl
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 88
آگهی
(21-04-2014، 14:35)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 14:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مُحسن آواتـارت رو دوست میدارم .. [!!]

من فروغ فرخ زاد رو خیلی دوست دارم .. خیلی سخت زندگی کرد .. همه اذیتش کردن .. نُچ .. ):

نورا پشیمونه|:

من برنمیگردونمBig Grin

حال کنید:d

|: بله بله ..

امضات هم قشنگه .. بهت نمیاد خوش سلیقه باشی .. ولی فعلن هسی |: [!]

البتـه نورا خوش سلیقس -_- مُبارکه ((: [!!!]
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 88
 سپاس شده توسط First Star
(21-04-2014، 14:35)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 14:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مُحسن آواتـارت رو دوست میدارم .. [!!]

من فروغ فرخ زاد رو خیلی دوست دارم .. خیلی سخت زندگی کرد .. همه اذیتش کردن .. نُچ .. ):

نورا پشیمونه|:

من برنمیگردونمBig Grin

حال کنید:d

عذاب وجدان هم دارم |:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، MOHSENEBRAHIMI
هلن بهت اعتبار دادم!
اتوسا به تو هم دادم!
امیر حسین به تو هم دادم!
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ×ThundeRBolT×
فقط اومــدمـ بگــم..:

آیسانـِ مــن..نـآمـردی..18

وآآی چــرا پِلآسـ شُدمـ اینجـآ..؟!18

خدافظ18
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
مائده تو هم تو ف***گر*** عضو***
ب***
اس ام اسم اومد؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هعـی ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 88
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(21-04-2014، 14:37)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن یه اواتار خوشگل بهت بدم؟؟^_^
نه|:
(21-04-2014، 14:37)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن؟
mister تویی؟؟؟؟
ایشون همچین آدم باشخصیتی هستند کهBig Grin

بلی.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~KiAηA~
(21-04-2014، 14:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 14:31)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام آیسان *^_^*

ننه بزرگ دیشب رفتی بچه هارو آوردم یه پارتی گرفتم 18

پسر دختر قاطی /:

هیییم خوش گذشت ^_^

من آواتارو بهش دادم -__-

پشیمون شدم -___-

ننه بُزُرگ دیه کیه بی ادب من جای دُختر کوچیکتو دارم |: [!!]

بی ادب چرا منو دعوت نکردی!؟ -_- بی فرهنگ -_-

خاک تُ سرت |:

امشب هم دعوتیم توهم بیا ^_^

یکی دیگه میگیره /:

(21-04-2014، 14:41)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 14:37)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن یه اواتار خوشگل بهت بدم؟؟^_^
نه|:

خخ ^_^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، MOHSENEBRAHIMI
(21-04-2014، 14:40)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مائده تو هم تو ف***گر*** عضو***
ب***
اس ام اسم اومد؟

نه اس نیومده

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان