امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】

(21-04-2014، 18:56)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 18:53)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 18:50)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 18:49)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...

بۀ چطوری نویسندۀ؟Wink
و علیکم خواهر شیوا|:

نویسنده کجا بود بابا|:

تاآخرهفته برادر Big Grin
چه شانسی این محسن داره!
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 119

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، MOHSENEBRAHIMI
آگهی
(21-04-2014، 18:56)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم یه wc |:

الان میام|:

حتماباید بگه کجا میره25r30
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، # αпGεʟ ، Thyme ، † αƖιєη † ، saeedrajabzade
(21-04-2014، 18:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای تُـف-_- خو من میخوام بـرم تـو پروفایل شـاپـور باس هی خروج رو بزنم-___-

آرع
این یکی فناوریشون چرتـــــــــــــه باوو
>_<
عادم هرجا بری ردتو میندازع.....
=)
سلام فاطیــــــــــــ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mïņ̃†êR
چطوری واسه خودم حالت بزارم؟؟

انجمن چقد تغییر کرده ×_×

فقط 3 ساعت و نیم نبودم -_-
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(21-04-2014، 18:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع .. فاطی !؟ ..

هیچی .. وللش ..

من دیگـه تغییر کردم |:

زندگیم فقد رپ و نت بود .. حالـا شُده رَپ , نت ,خانواده ی فرخ زاد .. [فـروغ و فـریـدون]

آیـسـان>_< من میخوام بـرم تـو پـروفـایل شـاپـور>_< ولی نمیشه خجالت میکشم|:

فک میکنه همش تو پروفایلش پـلـاسم-_-

میخـوای کـلـا بیخیال خـرزو شـی؟!|:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Ƒαкє ѕмιƖє
(21-04-2014، 18:54)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا فک نمیکنن فقط چشما میبینن جلو لنز گوشیا روزی چندتا میمیرن :v

اينجا تاريخ و خون و شهادت از ياد ميره
همون دستاي آلوده به خون از خاک ميگه
اينجا آزاديا فقط روي ِ مقوا حاظره
هرکي مخالفت کنه ميشه يه راي ِ باطلهHeartHeartHeart
The music feels better

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
من برم آشپزخانه بیام
شیوا حالا25r30اینو نزار بدم میادAngel

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(21-04-2014، 18:57)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 18:56)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 18:53)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 18:50)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 18:49)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...

بۀ چطوری نویسندۀ؟Wink
و علیکم خواهر شیوا|:

نویسنده کجا بود بابا|:

تاآخرهفته برادر Big Grin
چه شانسی این محسن داره!
پدرم در اومده اونوقت شانس دارم؟|:
(21-04-2014، 18:58)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 18:56)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم یه wc |:

الان میام|:

حتماباید بگه کجا میره25r30

باید بگم که وقتی برگشتم با فکری باز تر باشمBig Grin
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(21-04-2014، 18:56)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن شیوا بیخیل
من دلم نمیخواد کسی عین جت بیاد گفتگوSleepy

یک درسد فک کن Big Grin

لادن نوۀ ای بیا بخلــــــــــــــــمgrou
Channel
 سپاس شده توسط saeedrajabzade
(21-04-2014، 18:57)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...

بۀ چطوری نویسندۀ؟Wink
و علیکم خواهر شیوا|:

نویسنده کجا بود بابا|:

تاآخرهفته برادر Big Grin
چه شانسی این محسن داره!

والاع
شانســـــــــــــ که نداریمــــــــــ
نا سلامتی مدیر ، زنمونه !!
بعد میره پسر مردمو نویسندع میکنه !!
از من بدبخت ترم هســـــــــــــ؟
:ggr:
Unknown
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، MOHSENEBRAHIMI ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان