امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】

(21-04-2014، 19:07)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی تـو پـروفـایل تو هـم میـاد بـه جـز مـن :|

قبلا به این نتیجه رسیدی یا وقتی قیافشو دیدی؟!V:

هوممم عـاهـرین !!

میگُفت دوست پسر و دوست دُختر هردوتاشون مُضخرفن و بی فایدس ..

اینارو شاپور گُف ..

من از همون اول عاشقش نبودم فاطیی..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 123
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
شما اگه تونستید توی 6 ماه اخیر از من یه اسپم بگیرید من لال میشم|:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(21-04-2014، 19:11)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 19:09)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 19:06)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 19:04)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 19:01)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والاع
شانســـــــــــــ که نداریمــــــــــ
نا سلامتی مدیر ، زنمونه !!
بعد میره پسر مردمو نویسندع میکنه !!
از من بدبخت ترم هســـــــــــــ؟
:ggr:

گلم پیشنهادت دادم خب کمتر اسپم بده ک شاکی نشن بقیه مدیراWink
نه خدا وکیلی تاحالا از من اسپم دیدید>؟
Big Grin

ایشـــــــــــــــــــــ
از خود رازیــــــــــــــــــ
خودش مدیر یه انجمنه بعد میخاد اینجام نویسندع شـــــــ]
بیژوووووووور
cry girl
اسمال ضایع|:

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 123
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، MOHSENEBRAHIMI
(21-04-2014، 19:11)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 19:07)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 19:04)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا خله=25r30
شیوا؟Dodgy

چی شدۀ>؟توزی بدۀ
شیوا خله نوشته بودی
وقتی خل میشی که اینو بزاری>>>>>>>>>25r30

ن باو این عرفان بز نوشته بود کیسافت Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط saeedrajabzade
تو ف*****ر*****و**** مدیرهSleepy

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(21-04-2014، 19:12)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن کدوم انجمنی؟زود تند سریع منو مدیر میکنی اونجا فهمیدی؟DodgyBig Grin

چقدر تو قانعیــــــــــــــــــــ همســــــــــــــــــر
o_O
Unknown
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Mïņ̃†êR
(21-04-2014، 19:11)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 19:07)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوااااااااااااا -______________________-

من دارم میرم بمیرم :\

عمو گف تا 2 ماه بعد نامک اربری هارو عوض میکنه :\

بروع حال کنـــــــــــــ هلیــــــــــــــ
تازه بهت لطفم کردع....
^.^
والاع

بهش گفتم اخه خیلی کمه :\

خعلیــ قانع شدم!!!

بسیار ممنونم !!

راستی ما هنو همین طوری اواره موندیم؟
 سپاس شده توسط Thyme
(21-04-2014، 19:12)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن کدوم انجمنی؟زود تند سریع منو مدیر میکنی اونجا فهمیدی؟DodgyBig Grin

بچه ها جو الکی میدن|:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(21-04-2014، 19:13)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما اگه تونستید توی 6 ماه اخیر از من یه اسپم بگیرید من لال میشم|:

محسن خونبودی که اسپم بدی ول کن من مدیریت موخوااااااااااااااااااااااااااااام
Channel
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، MOHSENEBRAHIMI
(21-04-2014، 19:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 19:07)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی تـو پـروفـایل تو هـم میـاد بـه جـز مـن :|

قبلا به این نتیجه رسیدی یا وقتی قیافشو دیدی؟!V:

هوممم عـاهـرین !!

میگُفت دوست پسر و دوست دُختر هردوتاشون مُضخرفن و بی فایدس ..

اینارو شاپور گُف ..

من از همون اول عاشقش نبودم فاطیی..
هـاع عـجـب :|

ولـی من دوسش دارم :| دوسش دارم کنارم باشه:| ازم حمایت کنه :| هوامو داشته باشه !!

حالا میخواد مث یه دوس باشه یا دوس پسر |:

نبودی؟!|: عجب ...
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان