امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】

فعلـاًً

(21-04-2014، 19:49)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 19:46)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان بدن 17 قسمتت میکنم -____-

دروغگو :\

هـآع ؟

من دروغ گو ام ؟ !!!!!!

چرآ جواب خصوصی نمیدادی ؟؟ بچـه پروو ..

خیلی بوققی بیا خصوصی
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
آگهی
(21-04-2014، 19:49)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 19:46)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 19:41)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 19:37)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 19:35)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باوشه! بیا دوماد گلم!Heart
فخط ما ی رسم داریم که دومادارو میندازیم صندوق عقب پیکان جوانان میبریم!Big Grin
حالا خود دانیییییAngelAngelAngel

همه مادر زن دارن ، مام مادر زن داریمـــــ
Dodgy
باش
فقط زودتر بریم من شام رو درست کنم !!
الآن شیوا میاد شام نباشه منو میزنــــــــــ]
خخخخ
^__^

(21-04-2014، 19:35)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیواااا

مامان من شوخر می خوام ^_^

خفه شوع
آخشــــــــــــــــــآآل
هنو دهنت بو شی میدع
ولی منو ننت راجبش میحرفیمــــــــــ
^_^

نخیر!!

من همین الان می خوام .

یکی برام می خری ؟p332:rum::rum::183:

پولم کجا بود ؟
پولا دست شیواس دخدرمــــــــــــ
گفدم امشب به مامیت میگم دیگه !!
حالاع بخفـــــــــــــــــ
^__^

من فردا وقتی اومد باید  شوهر داشته باشم!

خاک بر سر منه فرزند سالار
.
.
.
^__^
.
.
.
بای
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 135
(21-04-2014، 19:50)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 19:49)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس شیوا مادر بزرگمهSmile

تو دیگه از کجا درومدی ؟؟؟
O_o

از تخم :\

بچه ی من نیستا!!

مامان منحرف نشو!!
 سپاس شده توسط Thyme
(21-04-2014، 19:50)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 19:47)ᗩ☂ᕮℱᕮᕼ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادم رفت

ایمان منو شناختی؟؟؟؟Big Grin

ن
خنگ.>Big Grin

عاطفه یا همون عاطی>
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
جیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــغ
منم تحویل بگیرین >__<
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Thyme ، # αпGεʟ
نیگا .. جواب منو نمیده دوباره .. پوفف ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 135
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، # αпGεʟ
(21-04-2014، 19:51)ᗩ☂ᕮℱᕮᕼ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 19:50)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 19:47)ᗩ☂ᕮℱᕮᕼ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادم رفت

ایمان منو شناختی؟؟؟؟Big Grin

ن
خنگ.>Big Grin

عاطفه یا همون عاطی>
یـا همون قـآطی .

دلـآرم ؟ همسر احمـد ؟؟
بذارین برم دیگه
بی تربیوتــــــــــــــــــــآ
خدافظیــــــــــــــــ
>_<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
چون به هلن گفم مامانم میشی
گف اره مامانشم شیواست پس....
دلم واسش تنگ شده
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=101137
crying

سپاس شده توسط Thyme
(21-04-2014، 19:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیگا .. جواب منو نمیده دوباره .. پوفف ..

ایسـان چ خبر ؟ حـالت خوبه ؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان