امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】

(21-04-2014، 20:13)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ؟

چـرا من کسـی رو نمیشـناسم ؟!!

الزآیمر گرفتم

با منه نابغه :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، !~IмДи~!
آگهی
(21-04-2014، 20:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 20:10)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 20:09)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 140

بگم اینو اول اشتباهی چی خوندم یا خودتون فهمیدید ؟ :|

گُـسل ؟!Big Grin

|: باس میگُفتی ؟! هان ؟! :| باس میگُفتی؟! -_-

پسر بَد -_- بزنم یا نزنم!؟ |:
ایـنا چقد خنگن ..

گُـسَــل میدونی چیه ؟؟

به شکستگی های پوسته زمین گسل میگویند ..

تو جغرافیــآمون داره !Big Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آیـسـان ):
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(21-04-2014، 20:15)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 20:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 20:10)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 20:09)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گُـسل ؟!Big Grin

ایـنا چقد خنگن ..

گُـسَــل میدونی چیه ؟؟

گُسل !؟ |: .. هوممم اصلـا منظورت اون نبود که -_- منم عرعر میکونم و دُم تکون میدم نععع؟!

(21-04-2014، 20:15)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیـسـان ):

جونم!؟ ):

چیشُدی تُ؟! >_<
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 140
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
من بآس برم
دافظ..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
اونیکی ایمان .. تو به خودت فشار نیار با تک پر بودم :‏|‏

ایمان Sad ... جییییغ.. هیچی...

دوس دارم بعضی کاربرای اینجا رو با تریلی زیر کنم :‏|‏
Fuck
LiFE
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Wanton
(21-04-2014، 20:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2014، 20:15)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گُـسل ؟!Big Grin

ایـنا چقد خنگن ..

گُـسَــل میدونی چیه ؟؟

گُسل !؟ |: .. هوممم اصلـا منظورت اون نبود که -_- منم عرعر میکونم و دُم تکون میدم نععع؟!
منظـورم چی میتونه باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اقـا ادم از کسـل چه منظوری میتونه بگیـره ؟؟؟؟
Huh
(21-04-2014، 20:17)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظـورم چی میتونه باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اقـا ادم از کسـل چه منظوری میتونه بگیـره ؟؟؟؟
Huh

ولش بیخی |: [!!]

میخوام ی شعر از فروغ بگم ببینم چندتا لـایک ارههه چنـدتـا -_- [!!]

زندگی آیا درون سایه هامان رنگ می گیرد؟

یا که ما خود سایه های سایه های خود هستیم؟ فروغ فرخزاد
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 140
 سپاس شده توسط Roxanna ، !~IмДи~! ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
جالبه ... قبلنا اینجا 200 سیصد کاربر به زووور داشتا ...
حس میکنم از مادربزرگای سایت شدم :\ که انداختنش خانه سالمندان و کسی یادش نمیاد کیه ..
Big Grin
Fuck
LiFE
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Wanton ، !~IмДи~!
(21-04-2014، 20:17)best~girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان Sad ... جییییغ.. هیچی...

دوس دارم بعضی کاربرای اینجا رو با تریلی زیر کنم :‏|‏

طبیعیه ! -_-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان