امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】

(22-04-2014، 11:46)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: غذا چی بلدی درست کنی؟
نون پنیر |:

نـُچ نــُچ نــُچ -__- ×!×

برو کــلـآس آشبزی |: ×!×
آگهی
(22-04-2014، 11:46)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نون پنیر |:

نع !!

اغا نشد!!

این نیمرو م بلد نیس !!

من یکی رو می خوام از هر انگشتش غذا ببیاره :\

(22-04-2014، 11:46)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخــترای تــرشیده | : -__- ×!×

شوما شوخر داریع مگه؟
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(22-04-2014، 11:47)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 11:45)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 11:43)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 11:41)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 11:39)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....

سوژه هم رسید !(((:
داش زن داری ؟ |:
نه|:
دوست دختر بیشتر حال میدهBig Grin

میدونم (((((:
اینجا ترشی بازار یکی رو انتخاب کن Big Grin

شک نکن تو هم سبزیه کپک زده ی ترشی هستی :\

باشع |:
تو هم شک نکن تخم ترشیده ی تو خیارشور هستی |:

(22-04-2014، 11:47)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 11:45)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 11:43)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 11:41)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 11:39)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....

سوژه هم رسید !(((:
داش زن داری ؟ |:
نه|:

میدونم (((((:
لیست اسامیشونو بده.
Big Grin

اسامی نمیخواد اینجا همه ترشیدن Big Grin
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ ، MOHSENEBRAHIMI ، † αƖιєη †
گر پسری کشته شوددختری ترشیده شود...

گر پسران کشته شودند کل جهان لیته شود...

Big Grin
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(22-04-2014، 11:49)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 11:47)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوژه هم رسید !(((:
داش زن داری ؟ |:
نه|:

میدونم (((((:

باشع |:

من فعلا خود خیارشورم -__-

خودتو تو اینه دیدی فک کردی منم!
(22-04-2014، 11:47)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 11:45)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـدومــش بــهترع وآســه امــیر |: مـن صـدا کــنم 0-0×!×

عـمو امــیر

داداشی |: خودم مخـآلــفم بـآ این گـزیــنه ×!×

دایی امــیر |:

و... |: خودتون بگـید -_- ×!×

همون جوری که با مهراوه نسبت داری منو صدا کن (((((((((((((((:
من بـآ مـهراوع هــیچ نــسبتی نــــَآرم |:

بیـــنم |: تو داداش عـرفـآن مــیشی !؟ .-.

عـرفـآن عــمویی مــن |:

یـآ بـابـآیی !`?

||||||||:

نــُچ بـآ این گـزیــنه مـخـآلــفم -_- ×!×

عـمو خوبــه !؟

خــــــــــــُب عــمووووو ^__^!

مـحسن و چـی صـدا کــنم !؟

(22-04-2014، 11:48)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نون پنیر |:

نع !!

اغا نشد!!

این نیمرو م بلد نیس !!

(22-04-2014، 11:46)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخــترای تــرشیده | : -__- ×!×

شوما شوخر داریع مگه؟
آرع {: نــیکی جــونم |: ×!×
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ツClas$i☪ J☯ ツ
نقل قول: نع !!

اغا نشد!!

این نیمرو م بلد نیس !!

غذا زیاد بلدم این عصرونسBig Grin
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ
(22-04-2014، 11:49)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوژه هم رسید !(((:
داش زن داری ؟ |:
نه|:

میدونم (((((:

باشع |:

(22-04-2014، 11:47)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوژه هم رسید !(((:
داش زن داری ؟ |:
نه|:

میدونم (((((:
لیست اسامیشونو بده.
Big Grin

اسامی نمیخواد اینجا همه ترشیدن Big Grin

حوصله اخطار برا حال تو ندارم

وگرنه کفگیرو میکردم تو بوقت :\
(22-04-2014، 11:50)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گر پسری کشته شوددختری ترشیده شود...

گر پسران کشته شودند کل جهان لیته شود...

Big Grin

o.O !؟ ...
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
اهــآن امــیـر گــرفــتــم ..! (:
هیچی باو 1 شنبه با یکی از این جوجه اولیــآ دهن لق دعوام شد |:
رفته بود به مدیرمون گفته بود که ما با اینترنت مدرسه و فی**ر شکن رکسانا خانوم که تو فلشش بود رفته بودیم فیسبوک و... +18  Angel
بعد رفتم باهاش دهن به دهن شدم و کارم کشید به فحش های +18 Angel
بعد مدیرمون منو خواست و باهام صحبت کرد و گفت ما دانش اموزان بی ادبی مثل تو رو سال بعد ثبت نام نمی کنیم ..! |:
منم گفتم چه بهتر مدرسه قعطه ؟! |:
میرم بهتر از اینجا تا از دست شما هم راحت شم |:
گفت تو هنوز ادم نشدی ؟! 
گفتم من ادمی نمیبینم که بخوام ادم باشم |:
گفت وقتی زنگ زدم به پدر  و مادرت تو رو بردن تا یه هفته چشمات وا میشه میبینی !
گفتم زنگ بزن به هرکی دلت میخواد |:
و ..... |:
خیلی این مدیرمون ک***ه |:
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ ، Mr.Robot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان