امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】

(22-04-2014، 13:50)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 13:48)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 13:44)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 13:42)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن /:
هان؟|:

(22-04-2014، 13:43)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن منو پیشنهاد داد!
الان خودش داره نویسنده میشه!
خوشبحالش!

هان؟|:

چی؟|:

محسن منو به صابر یشنهاد داد،الان خودش داره نویسنده میشه!
خوشبحالش!
دستش درد نکنه...
فعلا امیدی هس که نویسنده شم...
الان در اینجا منظور از محسن منم؟|:

اوووووووو!
چه سوتی دادم!
منظورم امیر حسین بود!
گفتم محسن!
خخخخخ!
اصلا یادم نبود!
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، ×ThundeRBolT×
آگهی
(22-04-2014، 13:56)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 13:52)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لادن ^_^

غزل ^_^

ستارع ^_^

محسن /:

امیرحسین |:

یه سپاس بدید *^_^*

گداییی سپاس تو روز روشن؟|:

متکدی|:
مردم میان سلام میدن نزدیک 10 تا سپاس میخوره /:
ما یه حرف میزنیم تنها کسی که سپاس میزنه رفیق فابمون(محسن)ـه |:
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 176
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، First Star
(22-04-2014، 13:57)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لادن بروتوموضوعات اكه9تاموضوع بابازديدبالاي250داري توفيلم وسينمابكوبيشنهادت كنم من باكوشيم نميتونم

شیوا |: عـآیا من وآســه تـصاویر دیدنــی مــیشم -_- ×!؟×
(22-04-2014، 13:59)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 13:53)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟0_o

غزل ســکته کرد

غزل مرد

غزل تدومور مـغزی دارع

اَی ... بیـآ خــصوصی >_<
دور از جون >_____<
واستا اومدم |:
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 176
(22-04-2014، 13:56)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نویسنده ؟!
چی شده ؟هاع؟!
ادبیات کی میشه ؟!

ممممم فکر کنم khooroos (:
امیر به ایمان گفتم،گفت یکم فعالیتتو بیشتر کن...
ینی ممکنه نویسندم کنه؟؟؟
واییییییییی!
دعا کنین!
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
سلام ..
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، pink lady ، First Star
غزل جان براي كفتكوفعلانميكيريم تعداداسبم هاتون خيلي زياده نسبت ب تابيكاتون سخت نويسنده براي اون بخش ميكيرن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، saeedrajabzade
فـــــــــــــآطی *^_^*

جــیپغغغغغغ ^_^

قربون اون سپـآسـآت برم (:

فقــد یــه دونــه ×!×
(22-04-2014، 14:05)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

فاطی برام دعا کن که انتخابم کنن!
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان