امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】

(22-04-2014، 14:36)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 14:32)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از الان همسرمو معرفی میکنم انتخاب کردم !!

خودشم خبر ندارع ^_^

فقط دخمله !!

کیانا Big Grin

اواا!
منو انتخواب کرد!(:
هووووووووووووورا!^__^
تا حالا هیچ وقت انتخاب نشده بودم!|:
وااااای!(:
حس خوبیه!|:
کسی درکم میکنه؟؟؟|:

شیوااااااااااااا ^_^

آواااااااا ^+^

اینا دعده ننه امن -__-
 سپاس شده توسط Thyme ، ~KiAηA~
آگهی
[quote='Directioner girl' pid='1808002' dateline='1398166707']
نقل قول: هومم...

دیـگـه من اسم نبردم چون خوبیت نـداره !! -_-

از غیبت اصن خوشم نمیاد :| نمیخوام یه نفر خـراب بشه جـلـوم |:

قیافه ی یه شـخـص چیزی نی که بـخـوای راجبش قـضـاوت کـنـی یا مسخرش کنی !!

خوشمان نمی آید-_-

[quote='Directioner girl' pid='1808002' dateline='1398166707']
[quote]
(22-04-2014، 14:40)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 14:23)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 14:21)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمـــــــــم
O_o
واتــــــــــ تو دو ؟؟
واتــــــــــ نات تو دو ؟؟

تو هوز واسه من شوور پیدا نکردی بیشور ؟

خفت کنم ؟ ×_-

به مامیتـــــــــ بگوع
^.^

تو چجور پدری هستی؟

دیگه من خواستگری هم کردم تموم شد!!

کیانا عشخم ^.^
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Thyme
میشناسینش؟!(: از قدیمیاس ~~~> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=3205&buddies=1
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(22-04-2014، 14:41)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 14:36)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 14:32)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودشم خبر ندارع ^_^

فقط دخمله !!

کیانا Big Grin

اواا!
منو انتخواب کرد!(:
هووووووووووووورا!^__^
وااااای!(:
حس خوبیه!|:
کسی درکم میکنه؟؟؟|:

شیوااااااااااااا ^_^

آواااااااا ^+^

اینا دعده ننه امن -__-

از اشنایشون خوشبختم!

(22-04-2014، 14:42)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 14:40)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 14:23)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 14:21)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمـــــــــم
O_o
واتــــــــــ تو دو ؟؟

خفت کنم ؟ ×_-

به مامیتـــــــــ بگوع
^.^

تو چجور پدری هستی؟

کیانا عشخم ^.^
جونم ؟^__^
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ
امشـب ... آی آی .

تازه از کوه و جنگل اومدیم .. مدرسه ما رو نبرد خودمون با موتور رفتیم جنگل ...

پـدرم امشـب منو میکشه .. بدبخت شدم .. میدونستم برم دعوام میکنها ./..p336crying
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ツClas$i☪ J☯ ツ ، First Star
(22-04-2014، 14:38)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 14:36)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 14:30)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونی الان ترسیدم |:

بگو /:

آخ آخ دیـدی چی شد؟!پسره حواسمو پرت کرد یادم رفت چی میخواستم بگم_-_

تو منو یه روز با این حرفات تا لبه ی مرز مرگ میبری /:

فکر کن فکر کن یادت بیاد -__-
یـادم اومـد بـگـم؟!(:
 سپاس شده توسط First Star
:-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
عزت زیاد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 183
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(22-04-2014، 14:43)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 14:41)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودشم خبر ندارع ^_^

فقط دخمله !!

کیانا Big Grin

اواا!
منو انتخواب کرد!(:
هووووووووووووورا!^__^
وااااای!(:
حس خوبیه!|:
کسی درکم میکنه؟؟؟|:

شیوااااااااااااا ^_^

آواااااااا ^+^

اینا دعده ننه امن -__-

از اشنایشون خوشبختم!

(22-04-2014، 14:42)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمـــــــــم
O_o
واتــــــــــ تو دو ؟؟

خفت کنم ؟ ×_-

به مامیتـــــــــ بگوع
^.^

تو چجور پدری هستی؟

کیانا عشخم ^.^
جونم ؟^__^

عاشقتم >.<

من دیگه یواش یواش حاضر شم برم زبان :*
 سپاس شده توسط ~KiAηA~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان