امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ

(23-04-2014، 14:14)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 14:12)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 14:10)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 14:06)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 14:03)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـه خـآطره درسـ نـآرآحـتی ایمـآن ؟

میـدونی معدلت از 19/30 بیـآد بشه 17/70 یعنی چی ؟

زیسـت بگیری 7 . ریـاضی بشی 14/5 فیزیک بگیری 5 ...

نمیدوی که ..

میـدونـَم .. تجـربـ, دآشــتم -_-

ولـی درس اونقـدرآم ارزش نـآرآحــتی نـدآره !!

کـآرنـآمـ, ارزشـ نـآرآحـتی کسی رو نـدآره ! بـه خـآطره ی ورقـه بی ارزش همـه خـودشـونو

نـآرآحـت میکــنن !!!

مهــم نیســت .. !6gd

واسه منم مهم نیـست ..

واسـه ایـن گنـدایی که دارم تو زنـدگیم میزنم پدرم همـه روز داره میگـه فقط منتظرم کارنامتو بگـیری .

اگه کمتر از 19 بگیرم دهنم سرویسه ..

دوم دبیرستـآنـی ؟
اره .

غزول اره میدونم .. داشت گریم میگرف ..
 سپاس شده توسط Dead Silence
آگهی
(23-04-2014، 14:16)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 14:15)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمـآن -_- ×!×

جــیغغغغ -_-

میدونی نمرت از 19 بیاد 6 چه حالی دارع !؟ اونم ریـآضی ×!×

اه ریاضی .. >_<

من ریاضیم 19 و نیم بود شدش 17 .. ):

میـدونی فـحاشی یـعنی چــی !؟ -_- ×!×
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(23-04-2014، 14:17)یه تنهای بی ستاره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 14:15)zest نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به خانه ی ارواح خوش آمدید...
ارسال ها چه جوری بالا میره؟باید چیکار کنم؟Huh

برو تو موضوعا ب جز بخش بحث و گفتگو نظربده

مرضی 98 از مدیریت درومدی؟

اره ):

همشون عوضی هستن ):

میشه ازت ی خواهش کنم ؟ اون کمندو از لیسته دوستات دربیار ! من باهاش دشمنم تروخدا ):
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(23-04-2014، 14:15)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 14:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نمیدونم چرا من بیچاره اسمم بد در رفته!؟ ..

BeHtaRrin این کیه!؟ .. کسی میشناستش!؟ ..

اره . خیـلی وقته اینـجاس .

همین دیروز عضو شُده بعد میگی خیلی وقته اینجاس!؟ ..

برگشته خصوصی داده لامصب هرچی از دهنش اومده بیرو گُفتن
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 13
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(23-04-2014، 14:17)یه تنهای بی ستاره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 14:15)zest نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به خانه ی ارواح خوش آمدید...
ارسال ها چه جوری بالا میره؟باید چیکار کنم؟Huh

برو تو موضوعا ب جز بخش بحث و گفتگو نظربده

مرضی 98 از مدیریت درومدی؟

تو هم عضوی اونجا !؟
نگاه تیزبین شیوخ عرب به دنبال یک طعمه چرب!!
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 13

خرخون خرخون که میگن اینه ها !
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 13
 سپاس شده توسط Dead Silence ، இFATEMEHஇ
غزل پارمی هم هس ..

ی اکانت دیگه بساز غزوووووول ^_^

شنیـدی ؟ $_____$

سریع همین الـآن ! بهت نیاز دارم -_-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(23-04-2014، 14:22)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل پارمی هم هس ..

ی اکانت دیگه بساز غزوووووول ^_^

شنیـدی ؟ $_____$

سریع همین الـآن ! بهت نیاز دارم -_-

سـاخــتم {: پــآرمی ^_^ اسمت چیــه !؟

مـریض من اینم ===> ghazale12
(23-04-2014، 14:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 14:15)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 14:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نمیدونم چرا من بیچاره اسمم بد در رفته!؟ ..

BeHtaRrin این کیه!؟ .. کسی میشناستش!؟ ..

اره . خیـلی وقته اینـجاس .

همین دیروز عضو شُده بعد میگی خیلی وقته اینجاس!؟ ..

برگشته خصوصی داده لامصب هرچی از دهنش اومده بیرو گُفتن

فک کنم اشتباه شد ..

من منظورم ××~بهـتــرین ××~ بودا .
بالاخـــره 5 ستـآره شـــدم ^ــــ^
|:
 سپاس شده توسط !~IмДи~!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان