امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ

(23-04-2014، 16:31)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 16:29)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 16:19)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 21
سلاااااااام من اومدم
بــی شــور ..! |:
گــُـــرخــیــدم ..! /:
آدم به باباش میگه بیشوعور؟؟؟ >_<
نــمی شــه شــمــآ دآدآش کــوچــیــک مــن بــآشــی کــه رآحـــت بــآشــم ..؟! |:
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
آگهی
(23-04-2014، 16:32)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 16:27)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 21جواب سلام مگه وا
داداش من جواب دادم |:

مجدد علیک سلام|:
فدای داداشم
سلام داداش
رُکی این باباته !؟ |:

اگـه این باباته مامانت کیه!؟ |:

سلـام (: ب جون مامانم قسم سپاس بهت میدم |||: [!!]
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 21
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(23-04-2014، 16:32)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 16:27)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 21جواب سلام مگه وا
داداش من جواب دادم |:

مجدد علیک سلام|:
پـــ چرا جتواب منو ندادی ..؟! ||:
سلامAngry
دختر کوچک به مهمان گفت : میخوای عروسکامو ببینی ؟

مهمان با مهربانی جواب داد : بله ، حتما !

دخترک دوید و همه ی عروسکهارو آورد ، بعضی از اونا خیلی بانمک بودن ولی دربین اونا یک

عروسک خیلی قشنگ دیگه هم بود …

مهمان از دخترک پرسید : کدومشونو بیشتر از همه دوست داری ؟

و پیش خودش فکر کرد :

حتما اونیکه از همه قشنگتره …

اما خیلی تعجب کرد وقتی که دید دخترک به عروسک تکه پاره ای

که یک دست هم نداشت اشاره کرد و گفت : اینو بیشتر از همه دوست دارم !

مهمان با کنجکاوی پرسید : این که زیاد خوشگل نیست ؟!؟!

دخترک جواب داد : آخه اگه منم دوستش نداشته باشم دیگه هیشکی نیست که باهاش بازی کنه و دوستش داشته باشه

اونوقت دلش میشکنه
♥••••
(23-04-2014، 16:34)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 16:31)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 16:29)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 16:19)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاااااااام من اومدم
بــی شــور ..! |:
گــُـــرخــیــدم ..! /:
نــمی شــه شــمــآ دآدآش کــوچــیــک مــن بــآشــی کــه رآحـــت بــآشــم ..؟! |:
رکی چند سالته؟میدونم 18_19 سالته
من 23 سالمه ها
(23-04-2014، 16:35)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُکی این باباته !؟ |:

اگـه این باباته مامانت کیه!؟ |:

سلـام (: ب جون مامانم قسم سپاس بهت میدم |||: [!!]
مربوط میشه به دوران جاهلیت ..! -.-
من الان بی کــَــس و کــآرم ..!
اصلا نه داداش می خوام نه بابا نه مامان نه بچــه ..! |:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
خداوند میفرماید که زندگی ما انسان ها نقاشی شده....

وبار ها و بارها بر این گفته تاکید شده.

برای مثال:

آمریکا , اروپا و....توسط لئوناردو داوینچی طراحی شده...

درحالی که ایران توسط سکینه 5 ساله از لرستان طراحی شده |:
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
(23-04-2014، 16:37)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 16:34)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاااااااام من اومدم
بــی شــور ..! |:
گــُـــرخــیــدم ..! /:
من 23 سالمه ها
چــــــــــی ؟! 0_0
من ؟! ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||:
نه به خدا ..! |:
من 16 سالمه |:
چند وخ دیه میرم 17 ^_^
از کجات درآوردی ؟! |:
(23-04-2014، 16:39)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 16:37)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــی شــور ..! |:
گــُـــرخــیــدم ..! /:
من 23 سالمه ها
چــــــــــی ؟! 0_0
من ؟! ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||:
نه به خدا ..! |:
من 16 سالمه |:
چند وخ دیه میرم 17 ^_^
از کجات درآوردی ؟! |:
جاااااااااااااااااااان خودت گفتی 18 سالته.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان