امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ

(23-04-2014، 16:51)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 16:47)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 16:44)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid=1811135 dateline=1398260462]امیر بزنم دهنت ؟! |:
من کـــِـــی گفتم ؟!
یادت نیس من تو پاسا**** از احمدرضا هم کوچیک تر بودم ؟! |:
احمد 17 بود منم 16 دیگه ..! |:
بابا رکی بزرگ تری گفتن کوچیک تری گفتن |:
باشه بابا جوش نزن تسلیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــم
ولی من یادمه گفتی 18
اع ؟! -_-
من انقدر بزرگ نشوم میدم و پیرم ؟! >_<
************** ؟! >_<
برو بابا ..! |:[/quote]
خوب باشه بســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه >_<
خیلی بدی رکسانا اصلا من باهات قهرمp336
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 24
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
آگهی
(23-04-2014، 16:53)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 16:50)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 16:47)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 16:45)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا منم از این خانوداه های مجازی میخوام|:
هلن زنت ..!
نورا خوواهرت ..!
عرفان بابات..!
ایمان هم داداشت ..!
(    چه کسایی هم گفتم ..! |:     )
بـــســـِــته دیگه |:

همش خوبه بجز یه مورد
عرفان بابات...!

|:

اینو حل کنی من قبول میکنم|:
محسن من چی پس؟Dodgy
شوما هم بیا به عنوان برادرBig Grin
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، † αƖιєη †
بـاو ریدین با این انتخابتون -_-

نیگا مُحسن ..

مامانت مهراوه ..

بابات عرفان ..

زنت نورا ..

داداشت اهورا ..

اون یکی داداشت امیر حُسین ..

آبجیت مرضیه ..

مادر زن خوندت هم رُکی |: [!!!]
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 24
 سپاس شده توسط First Star ، † αƖιєη † ، ×ThundeRBolT×
(23-04-2014، 16:50)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 16:47)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 16:45)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلن زنت ..!
نورا خوواهرت ..!
عرفان بابات..!
ایمان هم داداشت ..!
بـــســـِــته دیگه |:

همش خوبه بجز یه مورد
عرفان بابات...!

|:

پس همه چی عوض میشه ..! :|
مهراوه مامانت ..!
امیر بابات ..! |:
خودم خواهرت ..!  Angel
ایمان داداشت ..! |:

( یا مـــآی گــآد ..! :|  )

حــلــه یا بعوضم ؟! |:
( بازم مورد هس تـعارف نکن ..! {:  )

(23-04-2014، 16:50)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 16:49)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 16:46)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 16:45)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــــوری ..! ^_^

مامان خونده ^__^
جون مادر خونده ؟! ..! {:

چیز واسم میخری ؟ |:

همون چیزه ، چیز |:
آرع عزیز مادر خونده ..! ^_^
چه رنگی میخوای ..؟! :||||
0_0
 سپاس شده توسط First Star ، MOHSENEBRAHIMI ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ×ThundeRBolT×
(23-04-2014، 16:57)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلن زنت ..!
نورا خوواهرت ..!
عرفان بابات..!
ایمان هم داداشت ..!
بـــســـِــته دیگه |:

همش خوبه بجز یه مورد
عرفان بابات...!

|:

پس همه چی عوض میشه ..! :|
مهراوه مامانت ..!
امیر بابات ..! |:
خودم خواهرت ..!  Angel
ایمان داداشت ..! |:

( یا مـــآی گــآد ..! :|  )

حــلــه یا بعوضم ؟! |:
( بازم مورد هس تـعارف نکن ..! {:  )

عاغا قبول نیس من داداش میخوام ):

آرزومه .__.
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، † αƖιєη †
(23-04-2014، 16:56)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 16:53)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلن زنت ..!
نورا خوواهرت ..!
عرفان بابات..!
ایمان هم داداشت ..!
بـــســـِــته دیگه |:

همش خوبه بجز یه مورد
عرفان بابات...!

|:

محسن من چی پس؟Dodgy
p329 خیلی خوب
(23-04-2014، 16:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 16:49)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسآن آوآتآرم غیر اخلاقیه ..؟! |:

نع باو |: هاپو کوچولوئهههه -_- کوجاش غیر اخلـاقیهه؟|:
نع اواتار مــن ..! |:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ×ThundeRBolT×
(23-04-2014، 16:57)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 16:50)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 16:46)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 16:45)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــــوری ..! ^_^

مامان خونده ^__^
جون مادر خونده ؟! ..! {:

چیز واسم میخری ؟ |:

همون چیزه ، چیز |:
آرع عزیز مادر خونده ..! ^_^
چه رنگی میخوای ..؟! :||||
0_0

قرمز ^__^

(23-04-2014، 16:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـاو ریدین با این انتخابتون -_-

نیگا مُحسن ..

مامانت مهراوه ..

بابات عرفان ..

زنت نورا ..

داداشت اهورا ..

اون یکی داداشت امیر حُسین ..

آبجیت مرضیه ..

مادر زن خوندت هم رُکی |: [!!!]

یا ابلفزل |:
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ×ThundeRBolT×
(23-04-2014، 17:00)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2014، 16:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسآن آوآتآرم غیر اخلاقیه ..؟! |:

نع باو |: هاپو کوچولوئهههه -_- کوجاش غیر اخلـاقیهه؟|:
نع اواتار مــن ..! |:

هوممم |: من محو تماشای ی چی بودم اون م رو نخوندم |: دقیقا تُ آواتـار تُ هم محوش بودم -_-

آری آری بعوض |: ای دوست ..

منم آواتـارمو عوض کُنم اصن سوگند توش معلوم نی -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 24
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(23-04-2014، 16:56)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلن زنت ..!
نورا خوواهرت ..!
عرفان بابات..!
ایمان هم داداشت ..!
بـــســـِــته دیگه |:

همش خوبه بجز یه مورد
عرفان بابات...!

|:

محسن من چی پس؟Dodgy
محـــــــــــــــــــــــــــسن اینم پنله به ما دادی؟
500 بار باید رمز به اون درازی رو بزنم که بخواد یه بار بفرصته منو تو برو برا جوجو آواتار بذار من دیگه اعصاب ندارم Angry

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان