امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ

اه!
ای داداشم خیی گنده!
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
اوففف به درجه ی عرفانی شکر خوردن رسیدم/:

سرگرمی خوبی بود اولش ولی حالا خسته شدم..

-------

آوا آهنگاشون رو گوش میدی؟؟
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(24-04-2014، 13:26)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 13:23)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 13:21)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شنیدم قراره نویسنده بشم|:

من اسمتو بردما! 4 تا سپاس ندی یه وقت>__<
دادم خوبه؟

|:

نه خدا وکیلی امیر من کم فعالیت کردم؟|:

خوبه بد نیست ولی شانس اوردی اگه تو دوره ی منو عرفان نبودی اگه ده تای اینا رو هم میدادی بازم نویسندت نمیکردن |:
 سپاس شده توسط ERF@N
(24-04-2014، 13:26)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 13:23)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 13:21)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دادم خوبه؟

|:

اگه به فعالیت باشه که من بیش ترین فعالیت رو دارم .. (:

(24-04-2014، 13:27)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جونتــون درمیـآد سپـآس بـدید ؟ >________<

دقیقا زدی تو هدف ! Big Grin

مد شده همه ی دختار آواتارشون پسره ؟! :///
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Dead Silence ، ERF@N

دادم خوبه؟

|:

شما فعالیتت بیش از حد بودهDodgy الآن مدیر ثابت بشی ولی چون همچین چیزی امکان پذیر نیست کاربر میمونیWink
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(24-04-2014، 13:27)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 13:25)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم نویسنده میشم! *^_^*

کی گفته ؟

|:

ما تا آخرین لحظه نمیدونستیم نویسنده میشیم یا نه ولی ایشون یه رزو قبل میدونه ! |-:

:|
من غیب گوم!
پارتی دارم! :|

(24-04-2014، 13:31)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 13:27)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 13:25)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم نویسنده میشم! *^_^*

کی گفته ؟

|:

ما تا آخرین لحظه نمیدونستیم نویسنده میشیم یا نه ولی ایشون یه رزو قبل میدونه ! |-:

من غیب گوم!
پارتی دارم! :|

احتمالا رد شدی:|
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Mσηѕтєя Gιяℓ
عرفان من برای نویسندگی تو گفتگو خوب نیستم؟
(24-04-2014، 13:30)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوففف به درجه ی عرفانی شکر خوردن رسیدم/:

سرگرمی خوبی بود اولش ولی حالا خسته شدم..

-------

آوا آهنگاشون رو گوش میدی؟؟
فرض کن یکی که متال گوش میده این آهنگو نشنیده باشه :|

من عاشق اسلیپ ناتم ._.
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 83
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(24-04-2014، 13:28)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 13:23)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 13:17)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلن؟!
کوشی؟!
نآم کآربریتو عوض نکن(:

اینجام ^_^

در خواست داد تموم شد رف !!
ویرایش کن(:
میل خودتع هآآآآ ولی ب نظر من اصن خوف نی
الان دارم با دوستام 2 ساعت فک میزنم ک منو بشنآسن!!!
خود تو........چقد فک زدم تا فهمیدی کیم؟!

اوه!

منو نگو کم مونده بودم تخم بزارم :\

خو می تونی بنوسی همون هلنم !
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان