امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ

(24-04-2014، 13:38)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 13:34)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 86

نه خداوکیلی این عکس برای تبلیغ تو فلش مناسبه؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://cdn.adnxs.com/p/fd/83/70/24/fd8370243da606352a4b9a4aedeaa3c2.gif

اره اگه دوس داری بن دائم بشی عالیه (((:

(24-04-2014، 13:35)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 13:34)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 13:33)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 13:30)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه به فعالیت باشه که من بیش ترین فعالیت رو دارم .. (:

دقیقا زدی تو هدف ! Big Grin

مد شده همه ی دختار آواتارشون پسره ؟! :///

این امیرو عرفان بامن لج شدن :/
عرفان ک لج بود ؛ امیرو نمیدونم :/
خیـر ! |:
من این پسرره رو خیلی دوس میدارم واسه همین گذاشتم رو آواتارم ! Smile
من لج نیستم تو از من بدت میاد:|

چرا باید از تو بدم بیاد ؟ |:

تو خوشت نمیاد از من |:

عرفـــــــآن Big Grin
بیــا خودم واست میرم خواستگاری Big Grin
طرف ازت خوشش میاد Big Grin

لی لی لی لی :\
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Mr.Robot
آگهی
(24-04-2014، 13:38)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفـــــــآن Big Grin

این دخترمه :| مگه خودت خارمادر نداری؟
 سپاس شده توسط Dead Silence
(24-04-2014، 13:39)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 13:37)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 13:36)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضیع؟!
مگه امیر پسر خالت نبود؟!(:Exclamation

چـرآ |:

نمیدونم چیکار کردم سپاس نمیده بم |:

سپاس نده ینی ناراحته ازم |:

کـــلآ خیلی حال میکنم با اذیت کردنت ((((((:

دلم میخواد خفت کنم -_-

کاش دستم بت میرسید -_- کاش کاش کاش -_-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
چرا ویرایش میکنی ؟DodgyDodgyDodgy
عرفان من برای نویسندگی گفتگو ازاد خوب نیستم؟
[/quote]

توجه کردین تا شور یه چیزی رو در نیاریم ول نمی کنیم ؟!

|:
[/quote]

من ابشم میکشم ^_^

بعد یه خورده سیر اضافه میکنیم

برنجم میریزم روش و...
(24-04-2014، 13:40)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 13:34)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 86

نه خداوکیلی این عکس برای تبلیغ تو فلش مناسبه؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://cdn.adnxs.com/p/fd/83/70/24/fd8370243da606352a4b9a4aedeaa3c2.gif

اره اگه دوس داری بن دائم بشی عالیه (((:

(24-04-2014، 13:35)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 13:34)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 13:33)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این امیرو عرفان بامن لج شدن :/
عرفان ک لج بود ؛ امیرو نمیدونم :/
خیـر ! |:
من این پسرره رو خیلی دوس میدارم واسه همین گذاشتم رو آواتارم ! Smile
من لج نیستم تو از من بدت میاد:|

چرا باید از تو بدم بیاد ؟ |:

تو خوشت نمیاد از من |:

عرفـــــــآن Big Grin

لی لی لی لی :\

جـو نـده خـواهـره مـن -_-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(24-04-2014، 13:40)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.............

هه هه هه من کلیک نکردمlol
عرفان :\
 سپاس شده توسط Mr.Robot
حوصلم سر رفته.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان