امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ

(24-04-2014، 14:40)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 14:38)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوفتتون بشۀ لایکا برای همتون زدم پس بدید زووووووووووووووود

ما نمیدیمDodgy شما اول لایک دادی حالا ما میزنیمp345
هه هه نگفتم بدی گفتم زدم سوتی دادی بووووووووووووووووغ 25r30

ن دستت درد نکنۀ نزن نزن 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، saeedrajabzade
آگهی
(24-04-2014، 14:41)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام !!

تارآآ♥

خوفیع ؟ ^.^
 سپاس شده توسط T A R A
(24-04-2014، 14:40)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم دیشب ساعت یک یکمی مشاهده کردم -__- :\
البته مـن کـه اهـل اینجـور چیـزا نیسـتـمـSleepy

داشتم درس میخوندم دیدم صدا میاد

از پنجره ی اتاق نگا کردم ببینم چ خبره

(24-04-2014، 14:41)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام !!
تــارا^_^
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ ، T A R A ، Mïņ̃†êR
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: @H!V$، ALONE B0Y، Directioner girl، ERF@N، helenpak، ~No×OnE~، ✘v!☻lent girl✘

چقد گفتگو رنگا با رنگه

جا صابر خالی
 سپاس شده توسط ERF@N ، T A R A
(24-04-2014، 14:43)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بارسا بعد از رفتن گوآردیولا رسما ریده*__* بایرنم نابود میشه کم کمWink

کریس دیشب آماده نبودExclamation
واقعا :/
ولی یه باری تو عید بود فک کنم داشت .. رید به رئال :>>>
کم کم دارم به این فک میکنم طرفدار رئال شم :v

چطوری تارا؟ >_<
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 103
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mïņ̃†êR ، Mïņ̃†êR ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(24-04-2014، 14:40)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 14:36)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 14:34)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 14:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـا حالا شُده بهتون کـلـی 3ـپـاس رنگ و وارنگ بدن؟!|:

واس ما که از این اتفاقا نیفتاده _ - _
=)) عجبـــا
الـان اتفاق افتاد^.^

(24-04-2014، 14:35)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شدۀ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عرفان دیشب خودش اینجا پارتی گرفتۀ بود ساعت سه شب 157f
راس مـیـگـه راس میگه !! تـازه منم شاهد بودم :|

من خودم دیشب ساعت یک یکمی مشاهده کردم -__- :\

ن دیگ سۀ اوجش بود نبودی داشتم میرفتنک گرفتمشون Big Grin

ســلام !!

چطولی بززززززززززززززززززززززززززززیۀ من  همسری اصغرHeartHeartHeartHeartHeart
Channel
 سپاس شده توسط T A R A ، saeedrajabzade
(24-04-2014، 14:43)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام !!

تارآآ♥

خوفیع ؟ ^.^

هـــلن !! (♥♥)

خوبــم تــو خوبی؟! ^_^
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 103
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ツClas$i☪ J☯ ツ
(24-04-2014، 14:43)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 14:40)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 14:38)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن دستت درد نکنۀ نزن نزن 
چون خودت گفتیا وگرنه میخواستم بزنم:|

(24-04-2014، 14:40)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 14:38)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 14:36)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 14:34)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 14:32)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کــمبـود آدمـ|:
روآورده به جهــآن سـومـ|:
خدآفط..

مضخرفی که خوندید هیچ معنی ای نداشت زیاد بهش فکر نکنیدWink

شاید منظور از جهان سوم نــــت بود |:

نع 100 در 100 مضخرف گفته توجیهم ندارهp345
اوسکلا
اون جهان سوم که نه|:
مثلا کمبود ادم در جهان کمبود اقتصادی که نگفتم |:
خوب میشین|:
شما چی فک میکنید-__-
خخخخ خدایی خیلی باحالین(:

پهه گیر یه آدم دوقطبی افتادیما:|
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(24-04-2014، 14:43)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن دستت درد نکنۀ نزن نزن 

والا خجالت نمیکشین |: ؟ یکی میگه نمیدم : یکی میگه بزن ... |:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ERF@N
(24-04-2014، 14:43)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 14:41)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع!
الان 9 تا سپاس نیاز دارم!

بســـه دیگه پررو نشو -___-

تو بده!
فاطی هم که میده!
هلنم که میده!
چن تا سپاس رنگارنگ بگیرم!
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان