امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ

(24-04-2014، 17:17)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:12)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این یارو عجب سمجه -_- .. {!!}

:/

ملّت اَ بیکـآری نمیدونن چی کار کنن :/

یادداشت کن عرفان |:
0930 ..

ایرانسل داری؟ خوب شد همراه گرفتما-__-

(24-04-2014، 17:14)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هفتم
هنوز بچم:|
بزرگی به عقله:cool:

(24-04-2014، 17:14)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـو بدون اجـآزه داداشت میخـوای شمـاره بدی ؟؟

میندازمت تو اتاق بدون کامپیوتر درو هم قفل میکنه . فیوز برق اتاقتو هم قطع میکنم و ..

افـتاد ؟Dodgy
گوش نکن خودم کماندوی میام نجاتت میدمSleepy

عرفـان فرزنـدم تـا حـالا کلمه ی تجـآوز به گوشت خورده ؟؟ Dodgy:cool:
 سپاس شده توسط ERF@N ، شاهین نجفی مادر عرفان رو گایید ، Roxanna
آگهی
هفته ای یه بار باید یع بساطی داشته باشیم:|
ن عرفان جون من چیکار کردی این یارو عین زالو افتاده روت؟|:
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє ، !~IмДи~! ، Roxanna ، شاهین نجفی مادر عرفان رو گایید ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Wєιяɗ
(24-04-2014، 17:19)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:17)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:15)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد آدم بیخود :|
منو حساب نکن|:

به خودت شک داری ؟ :|

نه من اصن ادم حساب نمیشم|:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط ERF@N ، Roxanna ، شاهین نجفی مادر عرفان رو گایید
(24-04-2014، 17:20)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفـان فرزنـدم تـا حـالا کلمه ی تجـآوز به گوشت خورده ؟؟ Dodgy:cool:

آره خب؟؟

(24-04-2014، 17:20)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هفته ای یه بار باید یع بساطی داشته باشیم:|
ن عرفان جون من چیکار کردی این یارو عین زالو افتاده روت؟|:

روم نیفتاده یکم تو شناسایی جایگاهش دقت کنBig Grin هیچی فقط محرومش کردمSmile
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Roxanna
(24-04-2014، 17:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیممم امروز خیلی خوب بود ^_^ [!!] ..

بُردن مارو اُردوووو (: [!!]

دعوا شُد فحش دادیمم -_- نُچ نُچ .. دُختره گُف بیـا*ـسمو بخـور |: دوستم و من قاطی کردیم -_- |: پوفف ..

تـا حـالـا اینقد سگ نشُده بودم |:

اوفف بهتر از همه تاب بازیشو بـود -_- .. هیممم (: ی پسره هم بهم انگشت وسطشو نشون داد ما هم گُفتیم10یـوس و انگُشت شصتمونو ب سمت

پایین آوردیمُ گُفتیم تَ *ـونت |:

منم ب پسره از پُشت شیشه ی اتـوبوس میگُفتم ک اینکار بُکنه اون کـارو بُکنه -_- بهش گُفتم کلـاهشو برداره تا ببینیمش .. |: بهش گُفتم

چند سالته بهش گُفتم میزنم تُ دهنت بهش گُفتم برو گمشو |: [!!]

-_- هیمم سلـام ..

:] ... عجـــــب
شمــا دخـترا چـه فحشــای لذیــذیــ به هم میــدین ... :]
واسه مـا اصلـن لذیــذ نیسـت ...
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 120
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Roxanna ، شاهین نجفی مادر عرفان رو گایید
(24-04-2014، 17:20)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:19)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:17)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:15)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد آدم بیخود :|
منو حساب نکن|:

به خودت شک داری ؟ :|

نه من اصن ادم حساب نمیشم|:
چجوری تونستی به این سطح از خودشناسی برسی؟Huh
 سپاس شده توسط Roxanna ، Wєιяɗ
شاهین ورژن دو اون پایینه |||:
اگه اینان الان میرن تاپیک مخالفاشو میزنن|||:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Roxanna ، ERF@N ، شاهین نجفی مادر عرفان رو گایید
(24-04-2014، 17:18)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایســآن(:
اینا کار هر روز ماس واسمون عادیه تو اردو ها که دگ اکیپی کل میندازیم یعنی ..
کجا بردنتون^__^

مهیی (: ..

ما هم همیشه بدترشو میکُنیم وی امرزو طولـانی بود از ساعت 7 تا 4 بود اینکارامون |: ..

اردوگاه کرج (: [!!]

زنگ زدم ب دوست پسر دوستم -_- پوفخخخ |: ..

تازه بهم گوشیمو پس داده بود مدرسه |:

دوباره ازم گرفت -_- .. اینقد بهشون فحش دادم |: دُختره ی پُروو هم رَف گُفت خانوم، آیسان داره بهتون فحش میده |:

منو خواستننن -_- هیچی دیه |: گُفتنی بقیش |: ..

بهشون گُفتم الـان باس مامانمو بیارم |: ؟! .. گُفتن نع .. تُ کارت با مامان اومدنت دُرُس نمیشه باس باباتو بیاری |:

منم گُفتم ب *ـونم میارم -_- ..والـا .. آخر سالی نمیزارن شیطونی کُنیم -_-

(24-04-2014، 17:18)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مریم عشقمممم ^_^ [!!] .. سلـاممم ^_^* ..

Hi (*_ _ )

چرا از من بدت میاد!؟ -_- چرا بهم سپاس نمیدی هیچوقت!؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 120
 سپاس شده توسط Roxanna ، شاهین نجفی مادر عرفان رو گایید ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(24-04-2014، 17:22)RΣΖᏙ ΚHᏙN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیممم امروز خیلی خوب بود ^_^ [!!] ..

بُردن مارو اُردوووو (: [!!]

دعوا شُد فحش دادیمم -_- نُچ نُچ .. دُختره گُف بیـا*ـسمو بخـور |: دوستم و من قاطی کردیم -_- |: پوفف ..

تـا حـالـا اینقد سگ نشُده بودم |:

اوفف بهتر از همه تاب بازیشو بـود -_- .. هیممم (: ی پسره هم بهم انگشت وسطشو نشون داد ما هم گُفتیم10یـوس و انگُشت شصتمونو ب سمت

پایین آوردیمُ گُفتیم تَ *ـونت |:

منم ب پسره از پُشت شیشه ی اتـوبوس میگُفتم ک اینکار بُکنه اون کـارو بُکنه -_- بهش گُفتم کلـاهشو برداره تا ببینیمش .. |: بهش گُفتم

چند سالته بهش گُفتم میزنم تُ دهنت بهش گُفتم برو گمشو |: [!!]

-_- هیمم سلـام ..

:]  ... عجـــــب
شمــا دخـترا چـه فحشــ لذیــذیــ به هم میــدین ... :]
واسه مـا اصلـن لذیــذ نیسـت ...

فحش دختر صلواتهSleepy
 سپاس شده توسط Roxanna ، .. ReZa .. ، Wєιяɗ
اواتا رم رو عوض می کنم با اجازه بابا ژووونم
 سپاس شده توسط ERF@N ، شاهین نجفی مادر عرفان رو گایید

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان