امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ

(24-04-2014، 17:24)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:20)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:19)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:17)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:15)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد آدم بیخود :|
منو حساب نکن|:

به خودت شک داری ؟ :|

نه من اصن ادم حساب نمیشم|:

عا عا :|

شکست نفسی میفرمایین -_-
ما خودومونو بزنیم به درو دیورام همینه |:
از این کلمه متنفرما-__-
اه اه.. معلم دینی همیشه به کار میبره -__-
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط شاهین نجفی مادر عرفان رو گایید ، Roxanna
آگهی
(24-04-2014، 17:26)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:21)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:20)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفـان فرزنـدم تـا حـالا کلمه ی تجـآوز به گوشت خورده ؟؟ Dodgy:cool:

آره خب؟؟

(24-04-2014، 17:20)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هفته ای یه بار باید یع بساطی داشته باشیم:|
ن عرفان جون من چیکار کردی این یارو عین زالو افتاده روت؟|:

روم نیفتاده یکم تو شناسایی جایگاهش دقت کنBig Grin هیچی فقط محرومش کردمSmile

والا ما هم محروم شدیم:|
ولی اخه این دیه خیلی ..
چند وقت محرومش کردی؟|:
لامصب بیخیال داستان هم نمیشه.

forever

از حده ارفاق گذشته
 سپاس شده توسط Wєιяɗ ، Roxanna
(24-04-2014، 17:24)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان کرج بودی >______<
کرج بودی چرا به من نگفتی>____________<

اَههههههههه حواسم نبود تُ هم کرجییی >_< اَه ایشش >_< |||:

رفته بودیم پارک بانوانه چیهه!؟ |: محمد شهر اینجا ها بود -_-

هیممم مهـیی .. ): قراره باز بیارنمون ^_^ البته سال دیگه |: ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 122
 سپاس شده توسط Wєιяɗ ، شاهین نجفی مادر عرفان رو گایید ، Roxanna
آیـسـان^_^

اهـورا^_^

سلام (:
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Wєιяɗ ، شاهین نجفی مادر عرفان رو گایید ، Roxanna
ســـــــــــــــــــَـــلآم
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 122
 سپاس شده توسط ERF@N ، .. ReZa .. ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Wєιяɗ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Roxanna
(24-04-2014، 17:26)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:23)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:23)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:20)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:19)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به خودت شک داری ؟ :|

نه من اصن ادم حساب نمیشم|:
چجوری تونستی به این سطح از خودشناسی برسی؟Huh
خیلی مهمه
اونایی که عقل ندارن نمیفهمن (:

دو قطبی (:

(24-04-2014، 17:24)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ایرانسل داری؟ خوب شد همراه گرفتما-__-

ارعـ -_- ایرانسـلـ, ^_^

نقل قول: گوش نکن خودم کماندوی میام نجاتت میدمSleepy

=/

من برم دکل ایرانسل نزدیکمونو منهدم کنم

نهنگ اب های ازاد|:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط ERF@N ، Roxanna
hi FATY
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Roxanna
(24-04-2014، 17:23)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:22)RΣΖᏙ ΚHᏙN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیممم امروز خیلی خوب بود ^_^ [!!] ..

بُردن مارو اُردوووو (: [!!]

دعوا شُد فحش دادیمم -_- نُچ نُچ .. دُختره گُف بیـا*ـسمو بخـور |: دوستم و من قاطی کردیم -_- |: پوفف ..

تـا حـالـا اینقد سگ نشُده بودم |:

اوفف بهتر از همه تاب بازیشو بـود -_- .. هیممم (: ی پسره هم بهم انگشت وسطشو نشون داد ما هم گُفتیم10یـوس و انگُشت شصتمونو ب سمت

پایین آوردیمُ گُفتیم تَ *ـونت |:

منم ب پسره از پُشت شیشه ی اتـوبوس میگُفتم ک اینکار بُکنه اون کـارو بُکنه -_- بهش گُفتم کلـاهشو برداره تا ببینیمش .. |: بهش گُفتم

چند سالته بهش گُفتم میزنم تُ دهنت بهش گُفتم برو گمشو |: [!!]

-_- هیمم سلـام ..

:]  ... عجـــــب
شمــا دخـترا چـه فحشــ لذیــذیــ به هم میــدین ... :]
واسه مـا اصلـن لذیــذ نیسـت ...

فحش دختر صلواتهSleepy
ولـــی خــوشمزس ...
نکته ظریفیــه ... :|
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 122
 سپاس شده توسط ERF@N ، Wєιяɗ ، Roxanna
دادا شاهین نجفی مادر عرفان ............. چرا پای شاهینو میاری وسطDodgy
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Roxanna
(24-04-2014، 17:27)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاحالا دیدی به کسی سپاس بدم ؟ :|

به جز شرایط ضروری -_-

آرع |: ب اونایی ک دوسشون داری سپاس میدی |: ..

مثلـا .. آوا -_- .. لعـی .. -_- .. ایمـان .. -_- سـارا .. -_- .. ولی ب من نمیدی سپاس |: ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 122
 سپاس شده توسط Wєιяɗ ، ~ No Name ~ ، Roxanna

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان