امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ

(24-04-2014، 17:34)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:29)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لامصب ایسان مارو دوشنبه میبرن >___<
محمد شهر برو باو
ممد اباد|:
اسم باقش چی بود
مهدی
فاطمه
اما علی
کجا هان>___<
ایسان اگه گفته بودی
ایششش-___-

|: .. [!!]

مُحمد شهر بود دیه |: چمیدونم من چیکار ب اینکارا داشتم خُ !؟ -_-

حواسم پرت دوستام بود .. داشتن خُل بازی در میارودن .. بعدشم پارک نبود کِ |: اُردوگاه بود -_-

فضایی باز |: ..
اونجا از سر تا تهش همینه ||:
پر اردوگاهو باغه
مارو دوشنبه میبرن امامعلی
سه شنبه ی بعدشم میریم کاخ سعد اباد((((:

|: هومممم واقعنی؟! ..

خُ نمیدونم کوجا بُردن مارو ^_^ ..

هیمم خوبه دیههه (((:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 125
 سپاس شده توسط مادر عرفان بخاطر 200 کوس میده ، Roxanna
آگهی
(24-04-2014، 17:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:32)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام آیسان(:

خوبی شُما؟! ..

هی..
شما چی؟..
(24-04-2014، 17:28)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

hi FATY
ویچ فـاطی؟!|:

(24-04-2014، 17:31)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه فاطی(:
تو هم بودی؟:|
صدات درنمیاد/:
اوهـوم !!
من تازگیا بسی سر به زیر و کم حرف شدم .__.
 سپاس شده توسط مادر عرفان بخاطر 200 کوس میده ، ERF@N ، Roxanna
(24-04-2014، 17:35)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:27)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاحالا دیدی به کسی سپاس بدم ؟ :|

به جز شرایط ضروری -_-

آرع |: ب اونایی ک دوسشون داری سپاس میدی |: ..

مثلـا .. آوا -_- .. لعـی .. -_- .. ایمـان .. -_- سـارا .. -_- .. ولی ب من نمیدی سپاس |: ..

اگه سپاس دوس داشتنو نشون میده بیا بت سپاس دادم *-__-*
عع|:
من دگ به کسی سپاس ندم-__-
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط مادر عرفان بخاطر 200 کوس میده ، .. ReZa .. ، Roxanna
(24-04-2014، 17:33)P҉A҉R҉S҉A҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا من دیشب 330 تا ارسال داشن الان شده بود 300 تا چرا؟؟؟؟؟

خب بابا فهمیدیم چن بار میگــیــ ...؟؟ :|
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 125
(24-04-2014، 17:35)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:33)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:32)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:29)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:28)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نهنگ اب های ازاد|:
گووووووووووووووووووووووزن
بزکوهییییییی

خـــــــــــــــرچــــــــــنگ برکه
میمون امازون|:

کرم لهیده

(24-04-2014، 17:34)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:29)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لامصب ایسان مارو دوشنبه میبرن >___<
محمد شهر برو باو
ممد اباد|:
اسم باقش چی بود
مهدی
فاطمه
اما علی
کجا هان>___<
ایسان اگه گفته بودی
ایششش-___-

|: .. [!!]

مُحمد شهر بود دیه |: چمیدونم من چیکار ب اینکارا داشتم خُ !؟ -_-

حواسم پرت دوستام بود .. داشتن خُل بازی در میارودن .. بعدشم پارک نبود کِ |: اُردوگاه بود -_-

فضایی باز |: ..
اونجا از سر تا تهش همینه ||:
پر اردوگاهو باغه
مارو دوشنبه میبرن امامعلی
سه شنبه ی بعدشم میریم کاخ سعد اباد((((:

ما از اول سال فقط دوتا اردو رفتیم اونم پولیஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 125

نمک آبرود 50 تومن مشهد 300 تومنஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 125
 سپاس شده توسط Roxanna
عرفان این یارو کیه که این چرتو پرتا رو نوشته؟!!
بنش کن!
(24-04-2014، 17:37)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:28)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

hi FATY
ویچ فـاطی؟!|:

یو:|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Roxanna
(24-04-2014، 17:37)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

hi FATY
ویچ فـاطی؟!|:

(24-04-2014، 17:31)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه فاطی(:
تو هم بودی؟:|
صدات درنمیاد/:
اوهـوم !!
من تازگیا بسی سر به زیر و کم حرف شدم .__.

اوه:|
چه تغییر بزرگی!(:
دلیلش چیه؟
 سپاس شده توسط مادر عرفان بخاطر 200 کوس میده ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Roxanna
(24-04-2014، 17:34)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ووویییی آیـسـان مـا دیـروز رفـتـه بـودیـم اردو !!

انـقـد خـوب بود^_^ یـکـی بـه دوسـتم گف میمون -_- بدبخت تـا آخر اردو افسردگی گرفته بود !!

بعدش کـه رفتیم اردوگـاه بـارون و طوفان اومد انقده خوب بود^_^زیـر بارون ها کنسرت میخوندیم^_^

تـو اتوبوس کلی رقصیدیم و کثافت کاری در آوردیم|: قرار بود معلم هامون به هـرکی خوشگل تر میرقصه نمره بدن (:

بـعدش کیس پـاور بـازی کردیم سه بار کـارته افتاد یه بار هم یه سوسک توله ای کارت رو کشید من 4 تا دختر رو بوسیدم ||||:

آخر اردو هـم ریـدن بـه حالم -_- دوستم عکس سـجـاد رو بـرداشت به بقیه نشون داد، هع کلی مسخره کـردن و تیکه انداختن بهش

منم بغضم شکست کلی گریهه کردم -_- صداشون میومد که با هم پنجه میزدن و خوشحال بودن از اینکه منو عذاب دادن و اذیت کردن -_-

هعیییییی.... ):

خخ ما رو هم دیروز بُردن دوباره اردووو ^_^ مدرسهه پسرونه بُردن اردو |: ویی عالیی بود یعنی ^_^ ..

ما وقتی بارون اومد ی چی تُ دفترامون نوشتیم و همه امضا کردیمم ^_^ بعدش هم بارون بارید رو خوندیم ^_^

رفتیم حیاط .. اون زنگ هم علوم داشتیممم (:

الهیی بمیرم براتتت ): ولشون کُنن عشقم .. سجاد ارزشتو نداش ..

(24-04-2014، 17:35)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:27)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاحالا دیدی به کسی سپاس بدم ؟ :|

به جز شرایط ضروری -_-

آرع |: ب اونایی ک دوسشون داری سپاس میدی |: ..

مثلـا .. آوا -_- .. لعـی .. -_- .. ایمـان .. -_- سـارا .. -_- .. ولی ب من نمیدی سپاس |: ..

اگه سپاس دوس داشتنو نشون میده بیا بت سپاس دادم *-__-*

ویی عاشقتم مریمییی -_-*
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 125
 سپاس شده توسط مادر عرفان بخاطر 200 کوس میده ، .. ReZa .. ، Roxanna ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان