امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ

(24-04-2014، 19:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اومدم^_^
سلام سلام سلام
دلم تنگیده بــــــــــــــــــــــود):
خوبید؟؟؟؟؟؟؟

مرضیهههههههههههههههههههههه ^_^

خوش اومدی خانومیییییی ^_^ [!!] (;

(24-04-2014، 19:57)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 19:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیررررررر >_< میگم من نویسنده میشم یا نع!؟ S:

تو که اصن کلا تو لیست نیستی (((: خبر بد دادن خعلی حال میده (((:

برو گمشوو -_- *ـس شعر نگو |: [!!]

هیممم آخه چراااااااااااااا >_< چرا ب من اطلاعات غلط میدن بعضیا!؟ >_<

خُدایا |: .. هعییی -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 141
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، SPORT BOY
آگهی
(24-04-2014، 20:00)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 19:57)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی خدایی انگار کمپ بودم|:

عوضـی کـدوم گـورسـتون بـودی ؟ |: SleepySleepy

دلم برات تنگ شده بـود ),:

سه قطعه کامپیوتر پوکیده بود|:

پاور سوخته بود|:
 سپاس شده توسط Dead Silence ، SPORT BOY
(24-04-2014، 20:00)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 19:56)یه تنهای بی ستاره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 19:54)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 19:43)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 19:39)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم آیسی و رکی ^__^

یارو گیر داده هی میگه یه سال ازت بپرسم ~~> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=122177

پوووف :|

پـروفـایلـش عیـنه رمـآن 18 فصلیـه |:
آره والله 

فقط خط اولشو خوندم ^-^ 

مردم چه قدر بیکارن 

فک کنم یه ماه طول کشید تا  پروفلیلشو درست کنه -_-

احتمالا همش درگیر کپی پست بوده =/

اوهووم :|

امضا و آواتارت تکراریه >__<
از منم همون سوالو پرسید:!
تف تو سرعت این گوشی|:

فعلا|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(24-04-2014، 20:00)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 19:56)یه تنهای بی ستاره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 19:54)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 19:43)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 19:39)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم آیسی و رکی ^__^

یارو گیر داده هی میگه یه سال ازت بپرسم ~~> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=122177

پوووف :|

پـروفـایلـش عیـنه رمـآن 18 فصلیـه |:
آره والله 

فقط خط اولشو خوندم ^-^ 

مردم چه قدر بیکارن 

فک کنم یه ماه طول کشید تا  پروفلیلشو درست کنه -_-

احتمالا همش درگیر کپی پست بوده =/

اوهووم :|

امضا و آواتارت تکراریه >__<

اوهوم
خودم نذاشتم =/
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 141
(24-04-2014، 20:00)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 19:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اومدم^_^
سلام سلام سلام
دلم تنگیده بــــــــــــــــــــــود):
خوبید؟؟؟؟؟؟؟

مرضیهههههههههههههههههههههه ^_^

خوش اومدی خانومیییییی ^_^ [!!] (;

(24-04-2014، 19:57)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 19:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیررررررر >_< میگم من نویسنده میشم یا نع!؟ S:

تو که اصن کلا تو لیست نیستی (((: خبر بد دادن خعلی حال میده (((:

برو گمشوو -_- *ـس شعر نگو |: [!!]

هیممم آخه چراااااااااااااا >_< چرا ب من اطلاعات غلط میدن بعضیا!؟ >_<

خُدایا |: .. هعییی -_-

آیســـآن^_^
خوبی؟؟
ممنون
میگم اینجا چقد تغییر کرده|:
 سپاس شده توسط SPORT BOY
دستای ما مال کی شد ؟ :'(
(24-04-2014، 20:01)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 20:00)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 19:57)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاور سوخته بود|:

بیشعـــوووور نبـآس خـبر بـدی ؟ SleepySleepySleepy
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(24-04-2014، 20:03)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیســـآن^_^
خوبی؟؟
ممنون
میگم اینجا چقد تغییر کرده|:

مرضی ^_^ [!!]

تُ خوبی؟! ..

سپاس |: ..

هیمم آرع -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 141
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(24-04-2014، 20:04)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 20:01)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاور سوخته بود|:

بیشعـــوووور نبـآس خـبر بـدی ؟ SleepySleepySleepy

اُلــآخ|:
میگم کامپیوتر یه دفه خاموش شد|:
منم اینقد اعصابم خورد شد داغون کردمش رید* شد توش-__-
 سپاس شده توسط Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان