امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ

(24-04-2014، 20:22)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 20:18)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 20:13)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مریض ^.^

دوســِت میـدآرم ^.^

منم همین طور^_^
عسیسم(((:
چه خبر؟؟

بدبخــتی |:

تو چ خبر ؟

هیچی|:
جز حسرتcrying
شما اینجا حال میکردین من گریه میکردم):
 سپاس شده توسط Dead Silence
آگهی
(24-04-2014، 20:19)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 20:15)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای عجب چیزی بودo_O این قسمت واقعا داغـون بود s: رفته بودم تو عمق قضیه ... @__@

اوففف ... *_*

آیسانننن عجب چیزیو از دست میدی این فن فیکه رو نمیخونی ... !!!

برو گمشو بام حرف نزن -_-

(24-04-2014، 20:16)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی تو هم یه چیزی نمیدونی هر 100% اخطار 5 روز محرومیت داره |:
من اگه جنبه نداشتم روزی 10 بار محروم بودی (((:
چـــرآ بی ادب ؟ -____- O_o

میدونستم .. فک کردی ما مث شُما بی سواتیم!؟ -_-

هیمم نع بـاو!؟ |: اصن شُما پسرا خیلی این اخلـاقتون گنده مخصوصا شُما مُدیرا تا میگیم بی جنبه کارهایی که میتونید بکنید و نکردین رو ب رُخمون میکشید |:

ی بار شُده بگین آرعع شُماها راس میگین!؟ -_-

هوینجوری |: مُحرف -_-

دیدی بیجنبه ای (((:
وقتی دلیل دارم که تو داری داری اشتب مبکنی چرا الکی تایید کنم حرفتو |: بــــــــآو
بورو صورتتو اب بزن |:
زیادی مس کردی |:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، SPORT BOY
هیشکی مثله من تورو نفهمید (*_ _ )
من اصابم خوردید
خدافظ..!
 سپاس شده توسط SPORT BOY ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(24-04-2014، 20:24)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدی بیجنبه ای (((:
وقتی دلیل دارم که تو داری داری اشتب مبکنی چرا الکی تایید کنم حرفتو |: بــــــــآو
بورو صورتتو اب بزن |:
زیادی مس کردی |:

الـان چ ربطی ب بی جنبه ای داشت!؟ |: ..

-_- خُ نباس اینطوری کُنی کِ ی مُدیر خوب اینطوری نی |:

هوممم شُشتم صورتموو ولی باز حالم خرابهه -_- فاطی ب خواننده ی مورد علـاقم توحین کرده منم حالم بد شُده و حوصلم سر رفته دارم همینجوری بحث

وا میکنم ک بام حرف بزنی چون با فاطی قهرم باش حرف نمیزنم |:

صدام بالا نمیاد خستم .. اره بد بودم ولی دل نشکستم -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 145
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mr.Robot
(24-04-2014، 20:23)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 20:22)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 20:18)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 20:13)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مریض ^.^

دوســِت میـدآرم ^.^

منم همین طور^_^
عسیسم(((:
چه خبر؟؟

بدبخــتی |:

تو چ خبر ؟

هیچی|:
جز حسرتcrying

چـرت نـگـو |:

بهــترین کـآر همیـنه کـه از نت دور بـآشی |:

لامصب معتـآدت میکـنه در حـده لـآلیگـآ |:

از درس و کار و زنـدگـی میوفــتی -_-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
....... |:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(24-04-2014، 20:26)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 20:23)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مریض ^.^

دوســِت میـدآرم ^.^

منم همین طور^_^
عسیسم(((:
چه خبر؟؟

بدبخــتی |:

تو چ خبر ؟

هیچی|:
جز حسرتcrying

چـرت نـگـو |:

بهــترین کـآر همیـنه کـه از نت دور بـآشی |:

لامصب معتـآدت میکـنه در حـده لـآلیگـآ |:

از درس و کار و زنـدگـی میوفــتی -_-

مُوافقم..|:
ولی خدایی من ترک نمیکنم و نمیتونم
حتی اگر از نت دور باشم|=
الان احساس نفس تنگی میکنم||||||||:
 سپاس شده توسط Dead Silence
لـال مُردین همتون خدارُشُکر |: [!!]
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 145
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby
.....!bye
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 145" />

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان