امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ

(24-04-2014، 21:16)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعلـــــههههههههههه:ag54::ag54:
لی لی لی ||:

از خُدا خواسته ب این میگن |: [!!]

هیممممم آبجی دوقلـوم ~_~

میدونید دوقلو هارو از کُجا میشه تشخیص داد!؟ |: همیشه بر ضد همن .. فقد قیافه هاشون شبیه همه -_-

ولی تو ی مورد اونم شوخ بودن و خنده مث همن -_- هیمممم

مث من و اون ک دوقلو بودیم ):

چراا ؟! -_- چرا اُتاقم باس ازش جُدا بشهه!؟ >_< من آبوجی مو موخوام S:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 153
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Dead Silence ، !~IмДи~! ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
هیییییییییس صاحابش اومــــــــد -_-

سلام عرفان خوبی خوشی چ خبر ؟ ||:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(24-04-2014، 21:18)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 21:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیمممم [p336]

بیاین بیست سُوالی |:

اون کیه که مُدیره اینجاس من ازش بدم میاد!؟ -_- جنسش هم مُذکره |:
اول اسمش" ع "یا" ا "داره؟!

من منظورم ا بود ولی یهو ع هم اومد |: [!!]
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 153
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(24-04-2014، 21:19)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 21:16)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعلـــــههههههههههه:ag54::ag54:
لی لی لی ||:

از خُدا خواسته ب این میگن |: [!!]

هیممممم آبجی دوقلـوم ~_~

میدونید دوقلو هارو از کُجا میشه تشخیص داد!؟ |: همیشه بر ضد همن .. فقد قیافه هاشون شبیه همه -_-

ولی تو ی مورد اونم شوخ بودن و خنده مث همن -_- هیمممم

مث من و اون ک دوقلو بودیم ):

چراا ؟! -_- چرا اُتاقم باس ازش جُدا بشهه!؟ >_< من آبوجی مو موخوام S:

نه خواستم جو رو متشنج کـنم |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(24-04-2014، 21:18)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سکوت بیا خصوصی -_-

من ؟! |: یا بسم الله چشم -_-
(24-04-2014، 21:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 21:18)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 21:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیمممم [p336]

بیاین بیست سُوالی |:

چرا از ایمان بدت میاد ؟ /(^0^)\
فاطییی من غلط کردم >_< من میخوام بیا پیشتتت >_< آبوجییی ببخشید >_< دوست دارم بغلم کُن |: [!!]
من به اون دسته از کسایی که هنوز به “عشقشون” میگن “عجقم”

و چیتال میتونی عسیییییییسم …

بسته های آموزشی بالا بالا رو پیشنهاد می دم !

....
 سپاس شده توسط Dead Silence
امـروز چ روزه خـوبی بـود |:

همش سره من دعوا بـود |:

من مطعلـق به همــم ^_^ Big Grin

تـآ بـآشه از ایـن روزهـآ ((:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، ERF@N ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(24-04-2014، 21:21)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 21:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیمممم [p336]

بیاین بیست سُوالی |:

چرا از ایمان بدت میاد ؟ /(^0^)\

تُ خصوصی لُطفن عزیزم ههه |: ^_^" ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان