امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ

(24-04-2014، 21:30)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 21:25)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی...

این همه مدت نبودم یکی نیومد بپرسه ممد زنده ای مرده ای....

بیخی اصن سلام

مـمـد زنده ای ؟ |:
ها؟؟

نمدونم!!

شاید!
.__.
 سپاس شده توسط Dead Silence
آگهی
سلم!!!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ERF@N
(24-04-2014، 21:31)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان به دخترت شوخر دادیم |: ((( ایمان ))
ها الان داماد زنونه شماره ی 1 بیده Big Grin

پناه میبرم به خـدا از شَر شیطـآن رآنـده شـده ||:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N
بوی انواع ترشی ها رو میشه اینجا هس کرد |: (((: (((((((((((:
 سپاس شده توسط ERF@N ، Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(24-04-2014، 21:31)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان به دخترت شوخر دادیم |: (((  ایمان ))

تو جای پدرشو داری-_-
شورش کیه؟
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Dead Silence
(24-04-2014، 21:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـرفـان آجیم گفت دیگه به مدیر های غریبه که دوسشون نداره رو ندم -_-

با من حرف نزن دیهه |:

آفریننن عوجی ژونم -_- .. (: گاززززززززززز |||: [!!] جیغ بکش زود باش جیغ بکش نشون بده خیلی درد داشت تا ضایع نشم |:

(24-04-2014، 21:35)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عوجییییییییییی [crying] ب من و تُ تیکه انداخت S: [cry girl]
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 156
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(24-04-2014، 21:35)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان به دخترت شوخر دادیم |: (((  ایمان ))

تو جای پدرشو داری-_-
شورش کیه؟

ایمان (((: JASTIN (((:
تازه خانومی بله رو داد |:
 سپاس شده توسط ERF@N ، Dead Silence
بالاخره بع از مدت ها انتظار-___-
ستاره درجه دو گرفتم-->Big Grin
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(24-04-2014، 21:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 21:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 21:22)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطییی من غلط کردم >_< من میخوام بیا پیشتتت >_< آبوجییی ببخشید >_< دوست دارم بغلم کُن |: [!!]

آیـسـان گهه خـوردم >_< میخوام بوست کنم >_< میخوام گـازت بگیرم جیغغغت به هوا بره !!

میخوام مـوهـاتو بکنم و با مـاژیکات رو دیوار نقاشی کنم -_-

بـپـر بغلم +--^__^---+

فاطییییی ژونممممممممممم عشقمیییییییییی تُ نفسیییی >‿< ..

بیـا بخلم >---*[^‿^]*---< .. بوس بوس بوس ماچ ماچ ماچ رو این لپت رو اون لپت ی بوی محکم رو این لپتت >_< .. هیمممم بوس بوس بوس بوس -_-
هــوووو آخ جووووون ^____^

تف تفی شدمممم^_- دوست دارم دوست دارم دوست دارم*^_^* عخش خودمی^_^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(24-04-2014، 21:35)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترشی مخلوط شده دیگه:>
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Mr.Robot ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mσηѕтєя Gιяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان