امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ

نیدونم ولی تو بهشت مادران با پسرا باید وسطی بازی کنیم ببازیم ضایع میشیم
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 193

آگهی
هیییی خدا دلم میخواد زار بزنم ..
سلام کردم...Dodgy
خدایا
کمی بیا جلوتر...میخواهم در گوشت چیزی بگویم...!
این یک اعتراف است...
من بدون او دوام نمی آورم...حتی تا صبح فردا...!.!

باااااااای
 سپاس شده توسط First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(25-04-2014، 13:08)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 13:00)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 12:48)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 12:41)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام|:

لیست دوستات از 6 نفر رسید 4 نفر |:
کم تر هم میشه|:

خواستی منو حذف کنی اول به خودم بگو -_-

(25-04-2014، 13:03)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 12:59)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 12:58)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های^-^

my love ^_^
نورنوری ژوونم^-^♥

خوبی عشقی ^_^ ؟

دلم واست تنگ شده بود .___.
مرسی ت خوبی عخشی؟^-^
منم همین طور^-^

(25-04-2014، 13:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوی رژی؟!(:
هووم-_-؟
 سپاس شده توسط First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
هع...
حوصلم خودمم ندارم چه برسه به شما ها...
خدافظ
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
سلام تارا
مرضی منما پارمیدا چرا بام نمیحرفی؟
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 193

(25-04-2014، 13:16)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی ت خوبی عخشی؟^-^
منم همین طور^-^

خوبم (:
(25-04-2014، 13:12)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 13:10)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 13:08)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 13:00)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 12:48)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لیست دوستات از 6 نفر رسید 4 نفر |:
کم تر هم میشه|:

نه|:

درد -__-

تو کاراته میرفتی ؟ -__-

خوبه من برم؟ |:
7 سال میرفتم الان میرم و خواهم رفت|:

عالیه|:
 سپاس شده توسط First Star ، ~~SARA:HIVA~~
(25-04-2014، 13:21)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 13:12)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 13:10)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کم تر هم میشه|:

نه|:

درد -__-

تو کاراته میرفتی ؟ -__-

خوبه من برم؟ |:
7 سال میرفتم الان میرم و خواهم رفت|:

عالیه|:

یا ابلفزل کمک |:

باشه میرم -_-
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان