امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ

(25-04-2014، 14:39)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 14:37)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ مدیری ان نیس مهراوه رو از محرومیت دربیاره |: !!

اینم مدرکش -__-

خودش بم داد

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload7.ir/imgs/2014-04/54794160224128171684.png

فقط صابر میتونه

اکانتش قفل شده.

الان صابر ان نیس من چیکار کنم |: ؟؟

کمک -__-
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Mr.Robot
آگهی
خدافس!
/:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Mιѕѕ UηυѕυαL
هلـــن-___-
باشع دیگع....!
(25-04-2014، 14:39)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 14:36)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 14:31)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 14:29)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 14:26)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر بـا مقدسات من بازی نکن-_- هـویج واس مـن خیلی ارزشمنده !! |:

عرفان هویج بود مگه نع :| ؟؟
عــه -_- نـا نـا !! کسایی که من خیلی عاشقشونم بهشون میگم هویج !!

آخه لویی خیلی هویج دوس داره و دخترایی که هویج دوس دارن !! منم عاشق هویجم ^_^

اهان :/ !! منم هویجم :| ؟؟

الان من برا تقویت مغزم باس شما رو ... بیخیال اینجا منحرف نشسه

خیلی مممنون از نصیحتت :/ !! من ترجیه میدم خیار بخورم ((:
(25-04-2014، 14:34)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 14:33)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی اینجاس؟kaffe2

انواع اقصام ترشی ها |:

(25-04-2014، 14:36)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی حداقل اون اکانتی که موضوع رو گذاشته بده
حداقل عنوانشو بده برم جست و جو

لینک دادم دیههه چن صفه قبل

میخـتـرا تو هویج خودمی

جیغغغغ آخ جووون سوگندددددد ^_________^ میرم سوگند رو ببینم ^_^ فعلا ..
 سپاس شده توسط First Star ، Mïņ̃†êR ، Mιѕѕ UηυѕυαL
لینک پروفایل مهراورو بدید 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط First Star ، Brooklyn Baby
(25-04-2014، 14:37)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 14:35)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 14:34)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورااااا -__-

صندوق پیام خصوصیت پر شدع :| خالی کن :/

میترا منم پیداش نمیکنم بهش بگم|:
از ساعت 2 پُر شده ..!

نورا خو اینجاس :/

خالی کردم /:

(25-04-2014، 14:38)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــــــــــــــــــورآع>_<

جونم (:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Brooklyn Baby ، Mιѕѕ UηυѕυαL
وای من وسطی بلد نیسم بم توضیح بدید فردا میخوایم با پسرا وسطی بازی کنیم تو اردو ضایع نشیم
نیکی بحرف
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 204

ماشالله ماشالله ... ببین امیـر حسین تا کجـآها رفتـه ..

داری پیـشـرفـت میکنی .. یکـم دیگـه سعی کنی میشـی احـمد قدیم ..
 سپاس شده توسط Mr.Robot
من ی لحظه برم تو اکانت مهراوه ببینم چی میگه :/ !!

خدافس همه گی :/ !!
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، First Star ، Mïņ̃†êR ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان