امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ

(25-04-2014، 15:22)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 15:20)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 15:17)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود

ای انسان حلال زاده الان ذکر خیرت بودBig Grin

چی می گفتین؟@_@
اوفف!
نمیدونی چه فحشایی میدادن!!
اصلن یه وضعی بودا...
آگهی
(25-04-2014، 15:24)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 15:19)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=115145
آفرین کیانا حدست درست بود!||:

سوال تخصصی |: طرف که تازه محروم شد |: کی پنج ساعت انه |: یه سر مختو بده اتوشویی |:

حالا که این نیس اون یکی اکانتشو دیدی|:
عه یه جسد که خودشو انداخت وسد/:
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ~KiAηA~
(25-04-2014، 15:27)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـلی ^_^

بخـند بـآآآآو ^_^

خندم نمیاد

سرم درد می کنه

امتحانم دارم هیچی نخوندم

ولی فقط ب خاطر تو ^___^
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Dead Silence ، Brooklyn Baby
(25-04-2014، 15:27)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا:
چرا میزنیBig Grin

عرفان:

چیز خواسنتی نبود|:

ایزم کی ممممممممممممممممن؟:Laie_23:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، ERF@N
(25-04-2014، 15:28)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 15:24)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-____-

ســ لــ آ مـــ

سوژه و طرف بــآ هم رسیدن (((:

تو بـرو جملـآت قـصار بگـو (:

بـه ما کـآر نـدآشته بـآش (:

سـوژه هم خـودتی -_-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Brooklyn Baby ، Mr.Robot
(25-04-2014، 15:27)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا:
چرا میزنیBig Grin

عرفان:

چیز خواسنتی نبود|:

محسن میدونستی امیر بهت چش دارهO_O
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، MOHSENEBRAHIMI ، Brooklyn Baby
(25-04-2014، 15:28)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 15:24)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-____-

ســ لــ آ مـــ

سوژه و طرف بــآ هم رسیدن (((:

من سوژه ام یا طرف؟؟

اصن با من چ کار دارید؟؟؟
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Dead Silence ، Mïņ̃†êR
مریض^________^

عرفان فک کنم شیـــوا باشه||:

ملیتا منم هسم تو امضات؟/:
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Dead Silence ، Brooklyn Baby
(25-04-2014، 15:31)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مریض^________^

ملیتا منم هسم تو امضات؟/:

عرفـآن خـدآوکیـلی خیلی بهــم میـآیـد |:

عـرفـآن و شـیوا |:

هم قـآفیـه هم هس |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Mïņ̃†êR ، Brooklyn Baby
(25-04-2014، 15:31)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مریض^________^

من جا ابجی بزرگشم 5سال بزرگترم 

عرفان اینجارو دیدی ؟

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=102989&pid=1810253#pid1810253
Channel
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان