امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ

(25-04-2014، 15:30)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 15:27)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا:
چرا میزنیBig Grin

عرفان:

چیز خواسنتی نبود|:

محسن میدونستی امیر بهت چش دارهO_O

منم بهش ....دارم|:

تو چرا ارسال های منو پاک میکنی؟|:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ERF@N ، Brooklyn Baby
آگهی
شیوا خوشت اومد؟D:
عرفان مبـــآرکــــــه ..
لی لی لی لی لی||:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، Mr.Robot
(25-04-2014، 15:30)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 15:27)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا:
چرا میزنیBig Grin

عرفان:

چیز خواسنتی نبود|:

ایزم کی ممممممممممممممممن؟:Laie_23:

خخخخخ تو گفتی ایزم محسن انقد ذوق کرد که بت دو تا سپاس داد Big GrinBig GrinBig Grin

.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ERF@N ، MOHSENEBRAHIMI
(25-04-2014، 15:31)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیتا منم هسم تو امضات؟/:

راستش اینا دخترامن

اِم.... نمیدونم

دوس داری باشی؟؟؟Smile)
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Dead Silence ، Brooklyn Baby
میشه زود پـآسخ بفرستید ؟ |:

زود f5 رو بزنیـد |:

خیلی کاره سخـتیه ؟ |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ஐற£ℒἶ†дஐ
یـادتـونه یـه زمـانـی توی تاپیک بجـای اینکه فقد سـپـاس بدن نظر هم میدادن؟!

این آهنگ تتلو واس لویی ~~~> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=103504
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، First Star
بـآی |:

من شب میام |:

سـآعت 9/10

هرکی خواس بیاد نخواس جـهنم |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Mïņ̃†êR ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby
(25-04-2014، 15:33)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 15:31)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مریض^________^

عرفان فک کنم شیـــوا باشه||:

من جا ابجی بزرگشم 5سال بزرگترم 

عرفان اینجارو دیدی ؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=102989&pid=1810253#pid1810253

خوب چه ربطی داره|:
جای آبجیشی ولی میتونید ازدواج کنین-__-
زن باید پخته تر از مرد باشه|:
سن تو کاملا مناسب عرفانه^___^
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Mïņ̃†êR ، Mr.Robot ، ERF@N
(25-04-2014، 15:34)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا خوشت اومد؟D:
عرفان مبـــآرکــــــه ..
لی لی لی لی لی||:

جوندۀ باو من شوور دارم ماکان چیۀ پ؟

(25-04-2014، 15:34)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 15:30)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا:
چرا میزنیBig Grin

عرفان:

چیز خواسنتی نبود|:

خخخخختو گفتی ایزم محسن انقد ذوق کرد که بت دو تا سپاس داد Big GrinBig GrinBig Grin

خدانکشتت امیر من از دست تو کارات کلی میخندم داداشی کوشولوی دوس داشتنی من 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، Brooklyn Baby ، ERF@N
(25-04-2014، 15:34)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا:
چرا میزنیBig Grin

عرفان:

چیز خواسنتی نبود|:

خخخخخ تو گفتی ایزم محسن انقد ذوق کرد که بت دو تا سپاس داد Big GrinBig GrinBig Grin

.

ای امیر منحرف|:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Mr.Robot ، ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان