امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ

(25-04-2014، 17:41)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 17:38)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از این به بعد حدود 250 که رسید نسخه بزن ..

سلاین رفتم با اکانت ابجیم ب صابر پخ دادم مشکل داشت نبودین خب Angel

(25-04-2014، 17:38)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیفو زود بیا بوگو امتحان چطو بود موخااام برم نونوایییییییSmileSmileSmile

برو برو خوب فوق العاده گوشیم درست شد 

آورین! آورین!
من که مییییرم چراااا هولم میدیike
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ 3
The music feels better
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ 3

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
حرفی ندارم !! ..
 سپاس شده توسط Blązing~Ŝtąr ، Mïņ̃†êR ، First Star
(25-04-2014، 17:41)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان من اول شدم اون دفعه تو شدی این دفعه من ^__^

ووویییی لامصب چه حس باحالیه S:
بنـده اول بـودم خـانم نورا ... Dodgy اهم اهم .
(25-04-2014، 17:43)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روژی چـرآ پـ . خــ رـو جوـآب نـدآدیـ ؟ |:

کدوم پ خ؟:|
 سپاس شده توسط Dead Silence
(25-04-2014، 17:42)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 17:39)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لایکا نبینم میبندم 

بچم از دوران طفولیت عشق لایک بوده اصنSmileSmileSmile

تو قلت کردی من اسلا لایک دوس ندارم 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط saeedrajabzade
(25-04-2014، 17:45)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 17:43)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یـنی نیـومـده ؟ |:

ابلــــــــح -_-

قهــری بـآم ؟ -_-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(25-04-2014، 17:42)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام=)

سلام رژی ^_^
(25-04-2014، 17:46)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 17:45)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یـنی نیـومـده ؟ |:

ابلــــــــح -_-

قهــری بـآم ؟ -_-
ارع-___-
 سپاس شده توسط Dead Silence
(25-04-2014، 17:44)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 17:41)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاین رفتم با اکانت ابجیم ب صابر پخ دادم مشکل داشت نبودین خب Angel

سلام ..

مهم نیست دیگه ، بین 220 تا 250 اگه دیگه مشکلی پیش اومد میتونی نسخه بزنی !

فعلاً ..
میدونم میدونم هماهنگ شده

قربونت 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Wanton
(25-04-2014، 17:46)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 17:42)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام=)

سلام رژی ^_^
ت اینستا باز کردی؟T_T

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان