امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ

(25-04-2014، 21:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 21:43)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 21:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع |: .. فرزام منو دید دَر رَف -_-
من هسم هسم

هیمم میگم-_- .. چته!؟ /:
هیچ هیچ هیچ
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
آگهی
(25-04-2014، 21:46)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 21:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 21:43)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 21:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هسم هسم

هیمم میگم-_- .. چته!؟ /:
هیچ هیچ هیچ
رُ اِکویی!؟ |:

چته چته چته!؟ -_-

ی چیت هس من میدونم میدونم میدونم :| ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ 29
yeeeeeeesssssssssssssssss!!!!!!!!!! : ))))))

میسییییییی ایسیییییی!!!!!!!! ^0^

^0^

از همه بابت سپاس ممنون! ^0^
دل یه پیرو شاد کردین¡
الهی پیرررر شینننن مادر¡ ^*^
=]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، I r A n
(25-04-2014، 21:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 21:46)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هسم هسم

هیمم میگم-_- .. چته!؟ /:
هیچ هیچ هیچ
رُ اِکویی!؟ |:

چته چته چته!؟ -_-

ی چیت هس من میدونم میدونم میدونم :| ..
از نیمکت و کلاس کیف مداد خودکار از زنگ تفریح و معلم پرورشی متنفرم
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
من پیر شُدن نمیخوام فقد دسعا کُن امتحانـامو خوب بدم |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ 29
(25-04-2014، 21:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پیر شُدن نمیخوام فقد دسعا کُن امتحانـامو خوب بدم |:

واس تو استثنا قاءل میشیم!
الهییییی امتحانتو خوف بدی مادرررر! : )
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(25-04-2014، 21:52)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از نیمکت و کلاس کیف مداد خودکار از زنگ تفریح و معلم پرورشی متنفرم

منم از نیمکت و کلاس و دفتر و کتاب و ریاضی و اعداد و همه ی اینا مُتنفرمم -_-

هیمم من برم دیگه شب خوش فرزام داداش جونم ^_^

نگران نباش 4 هفته دیگر باقی استتت -_-

بدرودددد شب خوش برام دُعا کنید نوکرتونم |:
 سپاس شده توسط I r A n
سلام ^-^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
هومم ..
خدافظ ..
chegad hal dare to takhte khab biay anjoman

beram az balaye pato nafas begiram byam !!

tanafoooosssssss

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

pooooof

hiiMmMMmm
(bahram. elektro)، ....Mahshid....، Armila.، asal.hz، Ashkan Fadaei، behnamb، bita16، helenpak، Hitchcock، I r A n، ma.mo، mooobi، r.hadis، Rainy Lady♥*، Roza.rad93، saeid، shayan V، ~No×OnE~، ارش سلوکی، جواد89، دختربرفی، شکوفه2، فاطیما.ح، نازی دخمل، پارسا.صدیق، یاسمین81، ღ♥ღویرا
 سپاس شده توسط I r A n

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان