امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ

اَز فـلشُ ادمـآش بـدم اومـد ! ! !

بـدرود اُل .
آگهی
(26-04-2014، 12:48)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 12:47)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 12:45)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 12:44)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جــــــــــــــــــــــــــــیغ|:
نـــــــورآعع چی شدع؟)):
بگــــــــــــو؟>_<

cry girl

من داداش ندارم cry girl
مجازی یا حقیقی|:

مجازیcry girl
من|:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، First Star
(26-04-2014، 12:49)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 12:48)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 12:47)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 12:45)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 12:44)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جــــــــــــــــــــــــــــیغ|:
نـــــــورآعع چی شدع؟)):
بگــــــــــــو؟>_<

cry girl

من داداش ندارم cry girl
مجازی یا حقیقی|:

مجازی cry girl

پَــس مُــحسن چُــغــُندَره؟|:

محسن کیه |:

اون داداشم نیس -__-

):
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، MOHSENEBRAHIMI
(26-04-2014، 12:47)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 12:45)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه رُوم نمیشه تو چشای غزل نیگاه کنم ..! |:
||||||||:

{: نــترس بـآو -_- ×!×

خودم خواستم |:

خدایی از همون اول ضـآیع بود که تو فـآز +18 {:

یـه جورایی دوس دارم |:

خودم جلوی پـسرا خیلی کار کردم |: ×!×
اهــوم ..! |:
هیعهیع ^.^
ار کــجــآ مــعــلــوم بـود ؟! |:
بآجــه مــی گــم ..! {:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(26-04-2014، 12:49)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَز فـلشُ ادمـآش بـدم اومـد ! ! !

بـدرود اُل .

هوییییییییی-_-

دُرُس حـَرف بــزن ×!×
 سپاس شده توسط DONT BE LAZY
محـسن درسـت کـردم بـرو ببیـن ..
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
(26-04-2014، 12:45)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 12:44)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 12:42)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 12:39)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

بـزرگ جـعـمـتـون مـنـم *-_-*
احـتـرآم بـگـزآریـد ..

ینے ماماטּ بزگ جمعے ؟|:!
مـن 27 لـول بـیـشـتـر از شـمـآ گـذرونـدم !!
نـآ سـلـآمـتـی نـویـسـنـده ی ایـن جـمـع هـسـتـم !!

735735
اُستـــآد-___-
هـنـوز خـیـلـی خـآمـی !!
کـآر دآری تـآ پـخـتـه شـوی !!
اِن اَلـلـهُ فـی سـَـبـیـل پـخـتـه !!

(26-04-2014، 12:46)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 12:39)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

بـزرگ جـعـمـتـون مـنـم *-_-*
احـتـرآم بـگـزآریـد ..
هــِــلــُــمون علیکم مهرآوه خــانــوم ..! <:
عـشـخـی "^_-"

(26-04-2014، 12:46)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهراوه من خالتم اول بمن احترام بزار-____-
مـن تـبـعـیـض قـآعـل نـمـیـشـم !! !!
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ 41
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، † αƖιєη †
(26-04-2014، 12:50)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 12:49)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry girl

من داداش ندارم cry girl
مجازی یا حقیقی|:

مجازی cry girl

پَــس مُــحسن چُــغــُندَره؟|:

محسن کیه |:

اون داداشم نیس -__-

):

پــَس کیتــه؟|:
حتما مــآدَر شــوهرتــه||:
سلااااااااااااااام من اومدم
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ 41
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
(26-04-2014، 12:51)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 12:47)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 12:45)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه رُوم نمیشه تو چشای غزل نیگاه کنم ..! |:
||||||||:

{: نــترس بـآو -_- ×!×

خودم خواستم |:

خدایی از همون اول ضـآیع بود که تو فـآز +18 {:

یـه جورایی دوس دارم |:

خودم جلوی پـسرا خیلی کار کردم |: ×!×
اهــوم ..! |:
هیعهیع ^.^
ار کــجــآ مــعــلــوم بـود ؟! |:
بآجــه مــی گــم ..! {:
|:

ضـایع |:

همون حرفـآی که سـآنسور مـیکردی -_- ~_~
 سپاس شده توسط † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان