امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ

(26-04-2014، 12:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کنم ؛ سلـام نکنم ..

اسپم بدم ؛ اسپم ندم :ngh:
بــکــن بکــن ..! |:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آگهی
(26-04-2014، 12:58)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 12:56)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یهو سلام کنین میمیرینا -__-

اصن خدافس cry girlcry girl

من به خاطر امــضــآت سلـآم نمیکُنــَم-____________-

هییم
چرآع ؟
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(26-04-2014، 12:58)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 12:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 12:51)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 12:45)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 12:44)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن 27 لـول بـیـشـتـر از شـمـآ گـذرونـدم !!
نـآ سـلـآمـتـی نـویـسـنـده ی ایـن جـمـع هـسـتـم !!

735735
اُستـــآد-___-
هـنـوز خـیـلـی خـآمـی !!
کـآر دآری تـآ پـخـتـه شـوی !!
اِن اَلـلـهُ فـی سـَـبـیـل پـخـتـه !!

(26-04-2014، 12:46)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 12:39)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

بـزرگ جـعـمـتـون مـنـم *-_-*
احـتـرآم بـگـزآریـد ..
هــِــلــُــمون علیکم مهرآوه خــانــوم ..! <:
عـشـخـی "^_-"

(26-04-2014، 12:46)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهراوه من خالتم اول بمن احترام بزار-____-
مـن تـبـعـیـض قـآعـل نـمـیـشـم !! !!

تــو پُختع شی وآســه مـآ کافیه+_^
مـن هـمـه چـی شدم "-_-"

(26-04-2014، 12:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کنم ؛ سلـام نکنم ..

فـآطـی قـآطـی پـآتـی !!

!!

هــــــــــآع|:
منظورتو چَپَلَکی گرفتما|:
همه چی شُدی|=
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(26-04-2014، 12:57)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 12:56)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: میشی ):

لدفن من داداش میخوام ):
ما که خراب رفاقتیم اینم روشBig Grin

هه مرسی آرزوم بود یه داداش داشته باشم -_-

مرسی ):

)) =__= ((
 سپاس شده توسط First Star
(26-04-2014، 12:59)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 12:57)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 12:56)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لدفن من داداش میخوام ):

هه مرسی آرزوم بود یه داداش داشته باشم -_-

مرسی ):

)) =__= ((

هـــا ایمان ؟ ):
 سپاس شده توسط DONT BE LAZY
(26-04-2014، 12:58)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 12:57)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریاضی چن شُدی نور نوری؟|:

برا اولین بار در عمرم ریاضی نمره ی کامل گرفتم بدون تقلب ):

من حجمو تقلب کردم|:
داده بود 17/.....
دیدم خانم یه سوالمو ندیده رفتم از چنگش کشیدم بیرون>_<
البته نیم نمره|||||:
شدم 17/5
(26-04-2014، 12:58)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 12:52)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلااااااااااااااام من اومدم
سلام داداش خوبی؟|:

لدفن من داداش میخوام ):
ممنون داداش تو خوبی؟
خسسسسسسسسسستم نمیدونم چرا |:

ممنون چرا داداش.؟!
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(26-04-2014، 12:56)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام نکن اسپم بده ):

من اسپم دادم ):

چن درصد اخطـار داری؟!

(26-04-2014، 12:58)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کنم ؛ سلـام نکنم ..

فـآطـی قـآطـی پـآتـی !!

!!
مـهری وری زِری !!
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، First Star ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(26-04-2014، 12:59)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 12:58)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 12:56)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یهو سلام کنین میمیرینا -__-

اصن خدافس cry girlcry girl

من به خاطر امــضــآت سلـآم نمیکُنــَم-____________-

هییم
چرآع ؟
کـــُره ای-___-
ggreggre
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ ، DONT BE LAZY
(26-04-2014، 12:59)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کنم ؛ سلـام نکنم ..

بــکــن بکــن ..! |:

خـودت بکن بیژوور T_T
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان