امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ

سلامSleepySleepySleepy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
آگهی
(26-04-2014، 13:24)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن 50 تا تاپیک داره ؟! O_o

تا الان بـاس مدیر میشد |:

من برم تاپیک بزنم ! (:

فعلا ..
50 تا نه 1500 تا |:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(26-04-2014، 13:22)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 13:18)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 13:15)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

helen_pok !؟ چخبر ؟!

هههههههه!!

تو اینستا داری ؟( -_・) ︻デ═一 ▸

یه بـار پرسـیدی گفته بودم نع .

برو باز کن Why you gotta be a (/・Д・)/BITCH!? (・△・')
(26-04-2014، 13:23)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 13:22)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 13:21)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره لجنم لجنم لجنم من !
ترسی ام ندارم من ا جهنم :|

کدوم آهنگ بود ؟! کدوم بود کدوم بود ؟! نگو نگ9و9و9و9و9 الان خودم یادم میاد !!

خودم میگم ..

یادم نی ||:
تو یه پسر بدی که ....!

پسر بد !

یه پسر بد مبشه یه پدر بد !

زد بآزییییییییی ^__^
گــویـآ بـآ این اکـآنتــــ کسی منو نمیشـنآسه ..

برم بـآ JASTIN بیـآم .. شـآید دلشون واسم سوخته بـآشه ازآد کرده بـآشن ..
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(26-04-2014، 13:23)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid=1820699 dateline=1398507727]
مـحسن !؟ لـآمیـآ ^.^ من میخوامم تو ف******پ مدیر شــَم >_<

بعد از امتحانات|:
[/quote]
محسن فک کردم خودت نوشتی |:
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ 51
برم تاپیک بزنم خدافس |:
(26-04-2014، 13:26)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 13:25)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 13:22)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 13:21)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره لجنم لجنم لجنم من !
ترسی ام ندارم من ا جهنم :|

هـعـــی (:

لاک بزن بریم بیرون ^_^

هوووم *^___^* !!
بلی بزن بریم کجا فقط >:
زیدو بازی ؟!

آره ^__^

فقط قرمز بزنیا :>
آقـــآمون اجازه نمیده ((((=
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط First Star
(26-04-2014، 13:22)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم *^__^*

هــــلنم ^_^ سیلوم ^_^

گوگولی♥

من باس برم فعلا
نقل قول: خخخخ یه لحظه فک کردم محسن اونجوری نوشته (:
من خودمو میکشم اینجوری بنویسم|:
 سپاس شده توسط First Star ، ×ThundeRBolT×

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان