امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ

(26-04-2014، 20:30)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Helen joon madaret injuri nanevis

خخخخ

بآَش @!!

فک کنم این سل تیزهوشان داریع نع ؟ ((:

(∫˘▽˘)∫
آگهی
اوغ
جلو من اسم تیزهوشان نیارین حالم بد میشه
لامصب چقد. مزخرفه
Dodgy
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ
(26-04-2014، 20:32)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:29)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ℕi₭ℐ♥

∃Ẏ ₭ℋẶ℟ !!

℃ℍℇṪ☮ℜỴ ?

با موبایلم اومدم
موبایل این کلمه هارو نشون نمیده
حالیم نشد چی میگی!!!!

بآَش

چطور مطوریع ؟

کم میای :\ ...
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(26-04-2014، 20:35)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:32)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:29)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ℕi₭ℐ♥

∃Ẏ ₭ℋẶ℟ !!

℃ℍℇṪ☮ℜỴ ?

با موبایلم اومدم
حالیم نشد چی میگی!!!!

بآَش

چطور مطوریع ؟

خوبم
حوصله ندارم بیام |:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ツClas$i☪ J☯ ツ
(26-04-2014، 20:34)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوغ
لامصب چقد. مزخرفه
Dodgy

تو که گفتی نمی تونی بخونی 〈X︹X〉
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(26-04-2014، 20:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:31)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:24)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ᾰẙşᾰη ^_^

∊ṧℏҩᾰՊՊՊ кℎ✺♭♭ї ??

آیسان چی!؟ |:

خوبیی!؟ ^_^ هلنیی (:

گفتم عشقم خوبیع ؟ ^_^

نه اتفاقا خیلی ناراحتم )):
بد نیستم عزیزم چرا خوب نیستی!؟ ):

همه هی زارت زورت به این کره ای ها تیکه میندازن -__-

آه آه 〈X︹X〉

آخه مگه اونا ادم نیستن ؟ ▔\▁((.′◔_′◔.))▁/▔

(26-04-2014، 20:36)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:35)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ℕi₭ℐ♥

∃Ẏ ₭ℋẶ℟ !!

℃ℍℇṪ☮ℜỴ ?

با موبایلم اومدم
حالیم نشد چی میگی!!!!

بآَش

چطور مطوریع ؟

خوبم
حوصله ندارم بیام |:

ای کاش یکمی از این حوصلتو من داشتم .-.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(26-04-2014، 20:30)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:28)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:26)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:23)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:22)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه!!!
این همونه؟ o_O
ببین...
"این"به یه چیز دیگه میگن که اگه یه بنده خدایی نداشت تو الان اینجا نبودی...!
آندرستند؟

|:
تو هم هی از من اشکال بگیر
نه.....
اشکال نگرفتم......
نمی خواستم هم حالتو بگیرم......
کلا به آدم بر می خوره وقتی یکی اینجوری باهاش صحبت میکنه......
به هر حال.....
به دل نگیر-__O

عه
جدی جدی خودتی؟
والا اینجوری نبودی
همش رو مخ بودی
|:
من خوابم یا تو مواد کشیدی؟!
حبس آدمو مرد بار میارهدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ 96

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
سلـــآم(:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ツClas$i☪ J☯ ツ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(26-04-2014، 20:36)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:34)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوغ
لامصب چقد. مزخرفه
Dodgy

تو که گفتی نمی تونی بخونی 〈X︹X〉

آخه تتو که این قسمتشو اینجوری ننوشتی!
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(26-04-2014، 20:37)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه هی زارت زورت به این کره ای ها تیکه میندازن -__-

آه آه 〈X︹X〉

آخه مگه اونا ادم نیستن ؟ ▔\▁((.′◔_′◔.))▁/▔

والـاهههههه >_< هیمم اونا هم طرفدار دارن دیهههه -_- مث من مث تُ (:

گروه بوی فرند هم ژاپنی کُره ایییه (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ 96

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان