امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ

(26-04-2014، 20:38)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:30)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:28)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:26)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:23)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین...
"این"به یه چیز دیگه میگن که اگه یه بنده خدایی نداشت تو الان اینجا نبودی...!
آندرستند؟

|:
تو هم هی از من اشکال بگیر
نه.....
اشکال نگرفتم......
نمی خواستم هم حالتو بگیرم......
کلا به آدم بر می خوره وقتی یکی اینجوری باهاش صحبت میکنه......
به هر حال.....
به دل نگیر-__O

عه
جدی جدی خودتی؟
والا اینجوری نبودی
همش رو مخ بودی
|:
من خوابم یا تو مواد کشیدی؟!
حبس آدمو مرد بار میارهدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ 97

حبس؟
جو گرتتتا.....
دو روز همش اخراج بودی
همچین میگی حبس انگار رفته بودی زندان |:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
آگهی
ســـــــــــــ
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
کیو سانگ ژانگ ژونم ^_^ [!!] ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ 97
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(26-04-2014، 20:38)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:37)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:31)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان چی!؟ |:

خوبیی!؟ ^_^ هلنیی (:

گفتم عشقم خوبیع ؟ ^_^

نه اتفاقا خیلی ناراحتم )):
بد نیستم عزیزم چرا خوب نیستی!؟ ):

همه هی زارت زورت به این کره ای ها تیکه میندازن -__-

آه آه  〈X︹X〉

آخه مگه اونا ادم نیستن ؟ ▔\▁((.′◔_′◔.))▁/▔
To ke kheyli duseshun dari madaram motenafere ba un cheshshun

هوویی توهین مکن _-_
تیزهوشان آشغال ترین چیز ممکنه
هرکی میخواد بره تیزهوشآن خره
خودمم خرم
امسال روح پدربزرگمو جلو چشام دیدم o_O

(26-04-2014، 20:41)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـــــــــــ

های....
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(26-04-2014، 20:38)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:36)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:34)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوغ
جلو من اسم تیزهوشان نیارین حالم بد میشه
لامصب چقد. مزخرفه
Dodgy

تو که گفتی نمی تونی بخونی 〈X︹X〉

آخه تتو که این قسمتشو اینجوری ننوشتی!

مخصوصا این کارو کردم ×_×

برو حال کن با اون قسمت تیزهوشان D:
هلـــــــخـــــــر!

اسـم جدید هلـــــن(:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(26-04-2014، 20:38)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

To ke kheyli duseshun dari madaram motenafere ba un cheshshun

هویییی از تُ خُشگل ترننن -_-

نیگااا عشقموو فاطییی ^_^ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♥_♥
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ 97
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ツClas$i☪ J☯ ツ ، # αпGεʟ
(26-04-2014، 20:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:37)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه هی زارت زورت به این کره ای ها تیکه میندازن -__-

آه آه 〈X︹X〉

آخه مگه اونا ادم نیستن ؟ ▔\▁((.′◔_′◔.))▁/▔

والـاهههههه >_< هیمم اونا هم طرفدار دارن دیهههه -_- مث من مث تُ (:

گروه بوی فرند هم ژاپنی کُره ایییه (:

هع !!

اطلاعاتم تو حلقم :\

رآسی اجی هنوزم منشیه ملی هستی ؟ ((:

سوال داشتم D:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~KiAηA~
اوه یه خانوم خارجیه اومده بود خونمون باهاش اینگیلیسی حرف میزدم رفته بودم تو حس :>

بهم گفت اینیگلیلیست خوبه^_^ خیلی مهربون بود^_^خیلی هم خوشگل بود^_^

بهم گفت دفعه ی بعدی که بیاد ایران شاید بتونه واسم کفش وان دی یا مجلشون رو بیاره^__^

ووویییی^_^

آیسان من کیو چی بودم؟!|:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ツClas$i☪ J☯ ツ ، ~KiAηA~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان