امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ

(26-04-2014، 20:43)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Man nemikonam mamanam mige ghurbagheAngel

من مامان خودم وقتی رفتیم ژاپن نیومد

یه سال بعد اونم گف بدون بچه ها نمی تونم باشم با زور ما اومد :\
آگهی
(26-04-2014، 20:45)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:38)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـــآم(:

کیانا ×_×

سلـآم ای خر ^_^

هومممم(:

خوبم هـــلـــخر(:

اسم جدیدته!
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ
(26-04-2014، 20:46)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:40)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:38)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:30)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:28)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه.....
اشکال نگرفتم......
نمی خواستم هم حالتو بگیرم......
کلا به آدم بر می خوره وقتی یکی اینجوری باهاش صحبت میکنه......
به هر حال.....
به دل نگیر-__O

عه
جدی جدی خودتی؟
والا اینجوری نبودی
همش رو مخ بودی
|:
من خوابم یا تو مواد کشیدی؟!
حبس آدمو مرد بار میارهدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ 99

حبس؟
جو گرتتتا.....
دو روز همش اخراج بودی
همچین میگی حبس انگار رفته بودی زندان |:
ناموسا 14 روز برا شما دو روزه......
برا من یه عمرهدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد شولوغش کردی
14 روز خدایی کجاش زیاده؟!
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(26-04-2014، 20:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:44)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیو سانگ ژانگ ژونم ^_^ [!!] ..

اون ژانگه یا یانگ ؟ ._.

ن این اسمه فاطیهه ب کُره اییه ^_^

اسم من آه یانگ ژانگه (: ..

اسم فاطی کیو سانگ ژانگه .. (:

(26-04-2014، 20:43)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان من کیو چی بودم؟!|:

جوگیر نشو خواهر من بگو برا منم بیارهه ^_^

تُ کیو سانگ ژانگ (:

(26-04-2014، 20:43)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع !!

اطلاعاتم تو حلقم :\

رآسی اجی هنوزم منشیه ملی هستی ؟ ((:

سوال داشتم D:

خخ تُ حلقومت ^_^ ..

ملی کیه!؟ |:

ملودی دیگع

(26-04-2014، 20:48)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:45)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:38)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـــآم(:

کیانا ×_×

سلـآم ای خر ^_^

هومممم(:

خوبم هـــلـــخر(:

اسم جدیدته!

جوجولویه خودم ._.

یا روانی ؟

کدوم ؟ ^_^

(26-04-2014، 20:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:38)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

To ke kheyli duseshun dari madaram motenafere ba un cheshshun

هویییی از تُ خُشگل ترننن -_-

نیگااا عشقموو فاطییی ^_^ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♥_♥

هیییییییییییعععععععععععععععععععم .-.

رنگ چشاشو :\

رجب !!
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(26-04-2014، 20:48)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:46)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:40)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:38)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:30)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه
جدی جدی خودتی؟
والا اینجوری نبودی
همش رو مخ بودی
|:
من خوابم یا تو مواد کشیدی؟!
حبس آدمو مرد بار میارهدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حبس؟
جو گرتتتا.....
دو روز همش اخراج بودی
برا من یه عمرهدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد شولوغش کردی
ببین......
14 روز زیاده....
بگو خب-__-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
بـآی بـآو .. -_-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، # αпGεʟ ، ツClas$i☪ J☯ ツ
مـمـد ؟! صدامو داری داداش ؟!

آخ آیسان همین الان اسممو یادم بودا !! باز باس برم بالا دوباره ببینم اسمم چیه

کیو سانگ ژانگ

باس رمز گذاری کنم تا یادم بمونه

کیو همون کیوی تفنگه

سانگ هم که همون عشق آهنگ بودن من برمیگرده

ژانگ هم که یه چی مثلا مث اینکه میگن لباس مباس یا فلان فلان اینم میشه سانگ ژانگ

امیدوارم یـادم بمونه |:

ولی من فـاطیما هستم-_- فـاختی همینگرزینسون !! زن لـویی و لوک^_^ اینو هیچوخت یادم نمیره-_-
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(26-04-2014، 20:45)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیگااا عشقموو فاطییی ^_^ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♥_♥

آیسی ابرو هاش .. ||:

ولی اونقدرا هم بد نی !! :/

ابروهاش از همون بچگیش همین مُدلی بود آجی (:

عشقه منهه این ^_^ فاطیی خُشگله دیهههه ^_^

نیگا کُن این عکسشوو

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.8pic.ir/images/75844583128821834424.jpg

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.8pic.ir/images/76490695200956629923.jpg

هیکلشـو نیگا ^_^ تُ حلق همتوننن ^_^

این این بوده شسده ایناا نیگاش کُنیدددد ^_^ >_<

http://www.8pic.ir/images/00174004963572236006.jpg

http://www.8pic.ir/images/06015559457826315066.jpg

(26-04-2014، 20:45)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه توروخدا این کجــآش خوشگله؟؟؟

خط چشمشو|:

سوکی خوجل تره^__^

هویی گُفتم فاطی نگفتم کیانا T_T ب مین وو ی من توحین نکن میزنم تُ کلت وگرنهه -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ 99
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(26-04-2014، 20:51)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2014، 20:48)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حبس؟
جو گرتتتا.....
دو روز همش اخراج بودی

چقد شولوغش کردی
ببین......
14 روز زیاده....
بگو خب-__-

خب
فقط دوباره قاطی نکن |:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
عـه تو آلگرو نیستی؟!-_- آزاد شدی؟! آدم شدی؟!|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان