امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ

مرسیBig Grinهه هه هه
 سپاس شده توسط DONT BE LAZY
آگهی
ایمان قند شکن میخواد فیلمه؟! ..
 سپاس شده توسط DONT BE LAZY
(28-04-2014، 13:00)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه-__-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، DONT BE LAZY
(28-04-2014، 13:00)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کـه بدون فیـلترشلنـگ رفتم ..

اون لینـک قسمت دوم بـود . اولش باحـآل تر بود .
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
وای کاش ما هم هماننده پرستوها کوچ کردَندی و پرواز میکردیَندَندی به سویه دایورت کردن و میریفتیم و میریسیدم و .... به اوجه قله های بِلونده موفقیت که معلوم هستن از آنجا مَهو خورشیدو فلک همه در کارَندَندی.
به به,به به
Smile)

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ 162
 سپاس شده توسط DONT BE LAZY ، "K!nd~G!Яl"
(28-04-2014، 13:02)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه-__-

چی شد >؟

بـد بـود ؟

راستی صـدا داشت ؟ من برا این که کسی نشنوه صدا رو قطع کردم .
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
هاUndecidedنفهمیدم چیHuh
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
بلی بلی مشاهده نمودیم ..

(28-04-2014، 13:04)amaya nanaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هاUndecidedنفهمیدم چیHuh

چیو نفهمیدی فرزندم بگو واست توضیح بدم |:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(28-04-2014، 13:04)amaya nanaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هاUndecidedنفهمیدم چیHuh

اندیشه میکنم مخاطبت منم ؟!

(28-04-2014، 13:03)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 13:02)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه-__-

چی شد >؟

بـد بـود ؟

راستی صـدا داشت ؟ من برا این که کسی نشنوه صدا رو قطع کردم .
چرتدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان