امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ

(28-04-2014، 16:03)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 16:02)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 16:00)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوایی ^__^

نوریــــــــــــ
^_^
مرضیه کیــــــــــــــــه؟
=(

مــن(=
نورررررررری
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآوا

عزیزمـــــــــــــــــــ
مرژِِِِیــــــــ جونم
شبی جنتل منا یه دفه پریدی تووو
خخ
25r30
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ 178
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آگهی
(28-04-2014، 16:06)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 16:03)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 16:02)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 16:00)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوایی ^__^

نوریــــــــــــ
^_^
=(

مــن(=
نورررررررری

عزیزمـــــــــــــــــــ
مرژِِِِیــــــــ جونم
خخ
25r30

مــَن همیشه اینطوریم((:
خوبی؟؟؟؟
 سپاس شده توسط Thyme
ای بابا یـارو یه کلمه دیهه چـیز بگی هکت میکنم تا جد در جدت رو در میارم-_-

پاشو جمع کن تن لشو اینجا خونواده نشسته -_-

(28-04-2014، 16:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 16:02)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 16:00)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطیی من میترسم |:

بیا بغلم (: از چیییی؟! |:

از این آقاهه -_- هیممم

>--*[>_<]*--< -_- .. [!!]

مین وو اینقد خوب بغل میکنه ^_^ |: اونطوری بغلم کُن -_-
الان بـه چیز میدمش یارو رو -_-

خیلخب خیلب .. من از اون بهتر بغل میکنم^_^
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє
(28-04-2014، 16:07)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 16:06)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوایی ^__^

نوریــــــــــــ
^_^
=(

مــن(=
نورررررررری

عزیزمـــــــــــــــــــ
مرژِِِِیــــــــ جونم
خخ
25r30

مــَن همیشه اینطوریم((:
خوبی؟؟؟؟

ایهیمـــــــــ
چی خبراااااع؟
=)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ 178
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
ایــمـآن-_-

سلـآمَتی آوا^_^
 سپاس شده توسط Thyme
باش مشکل داری واس چی اینجا رو به گند میکشی خو نقطه چین -_-

ترجیح میدم اول با ننه ی تو شروع کنم :>

اون دوستمه -_- با اینکه خیلی اذیتم کرده-_- ولی بازم واس ما مهمه -_-

بزار آن بشه یا حداقل بیاد گفتگو بعدش شروع کن به فوش کشی !!

یه پشنهاد خوب * برو ارسالاتو زیاد کن بهش پ.خ بده |||:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(28-04-2014، 16:07)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان بـه چیز میدمش یارو رو -_-

خیلخب خیلب .. من از اون بهتر بغل میکنم^_^

هیمم بدش بدش -_-

^_^ هیمم عاشقتم عوجی .. (:

هوشششششهههه آهای پسره پیاده شو باهم بریم ..

ببین مرتیکه با هرکی میخوای هرجور دلت خواست حرف بزن ولی با این دُختره درست حرف بزن ..

تُ خودت اول بگو مامانت دیشب خونه عموت چیکار میکرده ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ 178
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
سلــام ال فریندز
. با گوشی اومدم. فقط خواستم خدافسی کنم تا بعده امتحانات البته هر هفته با گوشی میامو پیاما رو ج میدم.

فعلاʹ £
 سپاس شده توسط Thyme ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby
اینو میگم و بعدش کسی نباید ادامه بدهه !!

عاقا خبر نداشتم صابر آنه |: ویرایش بشه بهتره^_-
 سپاس شده توسط First Star
خب دیگهه چ خبر بچه ها ؟! (:

|:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Thyme

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان