امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ

استغفرالله |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ 198
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Brooklyn Baby
آگهی
(28-04-2014، 18:00)جمره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاسمین هستم....14 ساله....
ارزو سلامتی دارم
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ 198
من خل شدم |:
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، mahdi f.m ، Ƒαкє ѕмιƖє
(28-04-2014، 17:58)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوای مث ما شی ولی نگی جایی،چون من گل میزنم بیشتر از علی دایی !! :V

مگه گل نمیزنی قد علی دایی؟

فردا بیا محل فوتبال بزنیم/قبل 4 بیا
 سپاس شده توسط First Star ، Brooklyn Baby ، ✘v!☻lent girl✘
سلام خوفی
Big Grinmahdif.m
.رها.
رفتی؟
■پُستـ هایِ اَخیرَمو بِبینید◄
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
5ساحل باور نکردنیـ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سفر به مکان هایی که مثل خوابهـ 
بزرگترین دیزنی لند دنیا
10تا از ناشناخته ترین جاذبه هایِ جهان
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(28-04-2014، 18:03)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 17:58)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخ گفتی فوتبال |:

باشه آدرس بده (:
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє
(28-04-2014، 18:03)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبل 4 بیا چون بعدش میرم دُنبـآل زنه|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، First Star ، ERF@N
(28-04-2014، 18:02)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خِل شدم |:
واس خاطره چیBig Grin

یه شوخی
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ 198
(28-04-2014، 18:04)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخ گفتی فوتبال |:

باشه آدرس بده (:

جوادیه بگو عرفان قمه راهنماییت می کننSmile
 سپاس شده توسط First Star ، ツClas$i☪ J☯ ツ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان