امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: ERF@N، pink lady، ستاره پرک، ツ נڅــ ـ ـ ـےツ*

هــوییییی -_- مــخــآطب عــزیز |: جــوابمو بــده -_-
 سپاس شده توسط pink lady
آگهی
(28-04-2014، 18:41)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 18:37)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 18:34)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 18:32)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 18:28)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاغامونم میاد *^__^*

اونطوری قبول نیست>__<

عاقا ما چاللوسه با مادر هلن:|

باشه پس داداش و بقیه بیان که اشکال نداره *^__^*

شیک تره Angel

آره اونوقت ما هم خیلی شیک و مجلسی دوتا گنده لاته چاقو کش از مدرسمون میاریم‏‎^_________________^‎

وای ترسیدم (:

آیا میدانستید برادر من تاحالا به خاطر کشتن سه نفر رفته زندان Angel

6 نفر هنوز تو کما هستن (:
یا حضرت عباس*__*
چی؟
البتع داداش منهم روانی هس صندلی پرت میکنع تو صورت بچه مردم تازع میاد تعریف میکنع و افتخار هم میکنع من فقط دهنم وا میمونه دیرو بامن هم اینکارو کرد دستم کبود شدع
موردع شورش-_-
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ 204

(28-04-2014، 18:40)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 18:38)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم : | 

:⊙

لـادن دیدی !؟

دیدی که هیچ کدوممون نویسنده نـشدیم !؟ آرع >_<

دیدی >_< کــو.وووووور >_<
آره T__T

برای بار سوم درخواست دادم نویسنده نشدم T_T 

این بار دیگه واقعا شرایطو داشتم بو قورعان T__T
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
(28-04-2014، 18:38)ستاره پرک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 18:35)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های بکس
من بعد از 12 روز اومدمRolleyes

صل الاه محمد فرین عنتر امد Big Grin

ستارهههههههه
من باید برممممممممممممممممممممcrying
توی بحران نت قرار دارمcryingcryingcryingcrying

سپاس شده توسط pink lady ، Łost Đλtλ
(28-04-2014، 18:41)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 18:40)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 18:39)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 18:36)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خونمون تنها هستم چراغ حیاطمون خاموش
باس برم روشنش کنم ولی نمیتونم خیلی وحشتناک تاریککک
اه به من چه -__-

واقعا دیه دارم میترسم ایششش انگار پیشم یه روحی نشسته هومم-__-

عـه جــدی !؟ |:

اومــده مـهمونی !؟ |:

مـامـآنت دعوتش کرده بیـآد تو نــترسی |: !!

ببینــم اسمش چــیه !؟ -_-

ارع مامانم دعوتش کردع تا نترسم

چه میدونم

اَ مـامـانت بپرس |:

مامانم نیستش نمیدونم کجاس ازش هم نمیپرسم -_-

(28-04-2014، 18:44)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 18:38)ستاره پرک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 18:35)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های بکس
من بعد از 12 روز اومدمRolleyes

صل الاه محمد فرین عنتر امد Big Grin

ستارهههههههه
من باید برممممممممممممممممممممcrying
توی بحران نت قرار دارمcryingcryingcryingcrying

ببخشید عزیزم متوجه نشدم خوبی؟
^__^

سپاس شده توسط # αпGεʟ
Salam farin &setare

سپاس شده توسط pink lady ، F A R ! N
لادن /:

فاطی آواتارت رو ببینه دعوا میشه ^__^
سَــلـآم(:
 سپاس شده توسط pink lady
(28-04-2014، 18:43)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 18:40)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 18:38)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم : | 

:⊙

لـادن دیدی !؟

دیدی که هیچ کدوممون نویسنده نـشدیم !؟ آرع >_<

دیدی >_< کــو.وووووور >_<
آره T__T

برای بار سوم درخواست دادم نویسنده نشدم T_T 

این بار دیگه واقعا شرایطو داشتم بو قورعان T__T

خــدایی مــن شــرایــطو نـئاشتم >_< هـآ !؟
هـا!؟
نورا چی !؟
هـــــــــــــآ !؟
رکــی چــی !؟ >_<

بــآزمــ بــگم >_<

(28-04-2014، 18:45)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَــلـآم(:

کــوفــت -_-
ر×دم به این شانسم
اه
باید برم
زبان بخونم 4شنبه کوئیز دارم
بعدشم پیازی (ریاضی) حل کنم :||||||||||||||||||||||||||

سپاس شده توسط Łost Đλtλ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان